Boslodges

Groepsverblijf Boslodges

Deze groepsaccommodatie is onze nieuwste aanwinst en is op 1 mei 2018 nieuw opgeleverd!

De boslodges in Oldebroek is een prachtige groepsaccommodatie midden in de natuur op de Noord Veluwe in Gelderland. Dit stoere en basic groepsverblijf is uniek in zijn soort en dat tegen een  gunstigste prijs.

Natuurlijk groepsverblijf boslodges

Met uw groep de nacht(en) doorbrengen in de boslodges midden in de bossen van de Noord Veluwe dat is een echte beleving. U geniet bij dit groepsverblijf van veel privacy en het buiten zijn in de natuur. Deze groepsaccommodatie is perfect voor groepen die van het buitenleven houden en toch de luxe willen hebben van een ruim binnenverblijf, comfortabel bed en goed sanitair.

Teambuilding groepslocatie

Door de cirkelvormige opstelling van de slaap-lodges en recreatie-lodge rondom het terras, maakt dit groepsverblijf dat je hier als team dichter tot elkaar komt. Dit verblijf zorgt ervoor dat iedereen zich helemaal weg waant uit de bewoonde wereld en het wakkert de outdoor mentaliteit aan. De eigen kampvuurplaats, de robuuste recreatie-lodge met open keuken en de basic inrichting van de boslodges zorgen ervoor dat deze locatie zeer geschikt is voor teambuilding uitjes of sessies.

Lees hier mee over de boslodges!

Basisgemak groepsaccommodatie boslodges

De boslodges zijn voorzien van de nodige basisgemakken en wij gaan er in eerste instantie vanuit dat de maaltijden door u zelf worden bereid. Indien gewenst verzorgen wij voor u de maaltijden. U heeft hierbij de keuze uit o.a. een eenvoudig ontbijt of een luxe barbecue. Bekijk de mogelijkheden in onze prijslijst.

Voorzieningen boslodges:

  • 9 houten slaaplodges (in drie gebouwen)
  • 4 slaapplaatsen per slaaplodges
  • 36 slaapplaatsen
  • 1 ruime recreatie lodge (14m bij 6m)
  • Complete open keuken
  • Houtkachel (HR) in de recreatielodge
  • Overdekt en open terras
  • 4 douches en 4 toiletten (privé sanitair)
  • Eigen kampvuurplaats
  • Eigen parkeerplaats

Lees hier mee over de boslodges!

Even rondkijken bij de boslodges in 360°

Maak zelf een virtuele tour bij de boslodges en over het terrein en krijg alvast een goede indruk.

Mogelijkheden bij boeken van de boslodges

De boslodges is de perfecte keuze voor een stoere buiten groepsaccommodatie in de natuur. Een ideale locatie voor een teambuilding uitje, bedrijfsuitje, familieweekend, verenigingsuitstapje, schoolkamp, werkweek of een ander groepsuitje.

Groepsaccommodatie de boslodges kan het hele jaar door worden gehuurd door groepen tot 36 personen. Omdat de slaaphuisjes niet zijn verwarmd zijn, is het verstandig om in de winterperiode een goede slaapzak, dekbed of extra dekens mee te nemen. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om tegen een meerprijs gebruik te maken van een elektrische onderdeken.  Bekijk de beschikbaarheid en boek de boslodges vandaag nog. Neem contact met ons op of vraag meer informatie aan.