Het Buitencentrum Informatie over verblijf en het Covid-19 virus

Informatie over verblijf en het Covid-19 virus

Het Buitencentrum Groepsaccommodaties voldoet volledig aan de richtlijnen die zijn uitgegeven in verband met het Covid-19 virus. Wij staan in voor de veiligheid van onze gasten en medewerkers en houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten.

Update: 12 januari 2021 – 14.30u

Tijdelijke Wet Maatregelen Covid-19

Voor onze groepsaccommodaties gelden de landelijke maatregelen volgens de Tijdelijke Wet Maatregelen Covid-19. Hierop sturen wij.

Verblijf 

Zolang de huidige lockdown nog van kracht is zijn de deuren van onze accommodaties gesloten.

Het is mogelijk om voor de periode na de lockdown een verblijf te boeken. Mocht namelijk blijken dat wij jullie als groep niet mogen ontvangen i.v.m. het Covid-19 virus (noodverordening / coronawet) dan kijken we samen naar de mogelijkheid om het verblijf te verplaatsen.

Kinderfeestjes

Onze kinderfeestjes kunnen gewoon door gaan. Uiteraard nemen wij wel maatregelen om de activiteiten Covid-19 veilig te laten verlopen.

Wij plannen maar 1 kinderfeest tegelijkertijd in om zo niet meerdere groepen op het terrein te hebben. De beschikbaarheid is dus wat beperkter!

Lees hier meer: Covid-19 veilig buiten sporten

Veilig verblijf

Op het moment dat wij weer groepen mogen ontvangen bieden wij een veilig verblijf aan.

Wij werken op basis van reservering en voeren vooraf een gezondheidscheck uit. Daarnaast beschikken wij over voldoende binnen- en buitenruimte om afstand tot elkaar te houden. Wij begrijpen dat een verblijf niet hetzelfde zal zijn als voor de coronacrisis. Het is dan ook zeer waarschijnlijk dat u op verschillende punten uw verblijf zal moeten aanpassen. U bent zelf verantwoordelijk voor uw verblijf om invulling te geven aan de coronaregels, zoals de 1,5 meter regel.

  • Personen die niet tot één huishouden behoren houden 1,5 meter afstand tot elkaar.
  • Jeugd t/m 12 jaar hoeven geen 1,5 meter afstand te houden tot elkaar en anderen.
  • Jongeren tot 18 jaar hoeven geen 1,5 meter afstand te houden tot elkaar.
  • Tijdens het buitensporten op onze locatie houden we zo veel mogelijk 1,5 meter afstand.

Onze locaties zijn groot en de accommodaties zijn zeer ruim opgezet. Wij geven elke groep zoveel als mogelijk ruimtes beschikbaar. Wij denken graag met u mee, waarbij te denken valt aan het plaatsen van een tent op het terras, extra slaapkamers aanbieden, kleinere groepen de beschikking geven over een grote groepsaccommodatie, etc.

Vanaf 1 december geldt een mondkapjesplicht in onze groepsaccommodaties!

Protocol

Het Buitencentrum Groepsaccommodaties heeft een protocol opgesteld om inhoud te geven aan een veilige openstelling van onze accommodaties en gasten verantwoord te kunnen ontvangen.

Bekijk hier het protocol: Protocol Het Buitencentrum Groepsaccommodaties

Het protocol zal worden aangepast op basis van nieuwe eisen en voorschriften.

Annuleren

Mochten wij jullie als groep, vanwege de noodverordening, niet mogen ontvangen kijken we samen naar de mogelijkheid om het verblijf te verplaatsen.

Indien er géén geldige reden is om het verblijf te annuleren dan zijn de algemene voorwaarden met betrekking tot annuleringskosten van toepassing.

Contact

Mocht u binnenkort bij ons verblijven dan kunnen wij ons voorstellen dat u vragen heeft n.a.v. het Covid-19 virus en hoe hier mee om te gaan tijdens uw verblijf. Wij kijken graag samen met u mee om het verblijf tot een succes te maken.