Het Buitencentrum Informatie over verblijf en het Covid-19 virus

Informatie over verblijf en het Covid-19 virus

Het Buitencentrum Groepsaccommodaties houdt zich aan de richtlijnen die zijn uitgegeven door de overheid en het RIVM. Wij staan in voor de veiligheid van onze gasten en medewerkers en houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten.

Update: 29 juni 2020 – 11.30u

Contact

Mocht u binnenkort bij ons verblijven dan kunnen wij ons voorstellen dat u veel vragen heeft n.a.v. het Covid-19 virus. Momenteel zijn wij druk bezig om al onze gasten goed te woord te staan. Wij vragen dan ook om u begrip mochten wij wat minder goed bereikbaar zijn of de reactie wat langer op zich laten wachten.

Verblijf 

Per 1 juni 2020 zijn onze accommodaties weer geopend voor groepen tot 30 personen per accommodatie. Het gemeenschappelijk sanitair (toiletten en douches) mag gebruikt worden.

Per 1 juli 2020 geldt er géén maximumaantal personen aangezien wij werken op basis van reservering en vooraf een gezondheidscheck uitvoeren. Daarnaast beschikken wij over voldoende binnen- en buitenruimte om afstand tot elkaar te houden.

  • Kinderen tot en met 12 jaar hoeven geen 1,5 meter afstand te houden tot elkaar en anderen.
  • Jongeren tot 18 jaar hoeven geen 1,5 meter afstand te houden tot elkaar.

Protocol

Het Buitencentrum Groepsaccommodaties heeft een protocol opgesteld om inhoud te geven aan een veilige openstelling van onze accommodaties en gasten verantwoord te kunnen ontvangen.

Bekijk hier het protocol: Protocol Het Buitencentrum Groepsaccommodaties

Het protocol zal worden aangepast op basis van nieuwe eisen en voorschriften.

Annuleren

Als blijkt dat wij u als groep, vanwege de noodverordening, niet mogen ontvangen  kijken we samen met u naar een oplossing (verblijf verplaatsen).

Mocht u zelf besluiten om het verblijf te annuleren dan zijn de algemene voorwaarden met betrekking tot annuleringskosten van toepassing.

Er is momenteel sprake van een overmachtsituatie die in geen enkel opzicht was te voorzien. Wij vragen dan ook om uw begrip en medewerking om zo de continuïteit van ons bedrijf te waarborgen!