Het Buitencentrum Informatie over verblijf en het Covid-19 virus

Informatie over verblijf en het Covid-19 virus

Het Buitencentrum Groepsaccommodaties voldoet volledig aan de richtlijnen die zijn uitgegeven in verband met het Covid-19 virus. Wij staan in voor de veiligheid van onze gasten en medewerkers en houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten.

Update: 28 oktober 2020 – 08.30u

Veiligheidsregio

Voor onze groepsaccommodaties is de meest recente noodverordening van de veiligheidsregio leidend en daarop sturen wij.

Verblijf t/m 30 november 2020

De huidige maatregelen zullen in ieder geval tot december van kracht blijven. Wij vragen alle groepen met een verblijf t/m 30 november 2020 contact met ons op te nemen om samen de situatie en consequenties te bespreken.

Verblijf vanaf 1 december 2020

Momenteel is nog niet bekend welke maatregelen vanaf deze periode gelden. De kans is aanwezig dat wij kleine groepen (maximum groepsgrootte) mogen ontvangen in onze accommodaties. Indien de huidige maatregelen verlengd zullen gaan worden zullen wij hier tijdig over informeren.

Wij werken op basis van reservering en voeren vooraf een gezondheidscheck uit. Daarnaast beschikken wij over voldoende binnen- en buitenruimte om afstand tot elkaar te houden. Wij begrijpen dat een verblijf niet hetzelfde zal zijn als voor de coronacrisis. Het is dan ook zeer waarschijnlijk dat u op verschillende punten uw verblijf zal moeten aanpassen. U bent zelf verantwoordelijk voor uw verblijf om invulling te geven aan de coronaregels, zoals de 1,5 meter regel.

  • Personen die niet tot één huishouden behoren houden 1,5 meter afstand tot elkaar.
  • Jeugd t/m 12 jaar hoeven geen 1,5 meter afstand te houden tot elkaar en anderen.
  • Jongeren tot 18 jaar hoeven geen 1,5 meter afstand te houden tot elkaar.
  • Tijdens het buitensporten op onze locatie houden we zo veel mogelijk 1,5 meter afstand.

Onze locaties zijn groot en de accommodaties zijn zeer ruim opgezet. Wij geven elke groep zoveel als mogelijk ruimtes beschikbaar. Wij denken graag met u mee, waarbij te denken valt aan het plaatsen van een tent op het terras, extra slaapkamers aanbieden, kleinere groepen de beschikking geven over een grote groepsaccommodatie, etc.

Wij raden sterk aan om vanaf 13 jaar een mondkapje te dragen in onze groepsaccommodaties.

Schoolkampen

Het is mogelijk om in de corona tijd veilig en verantwoord een schoolkamp te organiseren.

Lees hier meer: Informatie over schoolkampen en het Covid-19 virus

Activiteiten / kinderfeestjes

Onze activiteiten en kinderfeestjes kunnen gewoon door gaan. Uiteraard nemen wij wel maatregelen om de activiteiten Covid-19 veilig te laten verlopen.

Lees hier meer: Covid-19 veilig buiten sporten

Protocol

Het Buitencentrum Groepsaccommodaties heeft een protocol opgesteld om inhoud te geven aan een veilige openstelling van onze accommodaties en gasten verantwoord te kunnen ontvangen.

Bekijk hier het protocol: Protocol Het Buitencentrum Groepsaccommodaties

Het protocol zal worden aangepast op basis van nieuwe eisen en voorschriften.

Annuleren

Mochten wij jullie als groep, vanwege de noodverordening, niet mogen ontvangen kijken we samen naar de mogelijkheid om het verblijf te verplaatsen.

Indien er géén geldige reden is om het verblijf te annuleren dan zijn de algemene voorwaarden met betrekking tot annuleringskosten van toepassing.

Contact

Mocht u binnenkort bij ons verblijven dan kunnen wij ons voorstellen dat u vragen heeft n.a.v. het Covid-19 virus en hoe hier mee om te gaan tijdens uw verblijf. Wij kijken graag samen met u mee om het verblijf tot een succes te maken.