Het Buitencentrum Informatie over verblijf en het Coronavirus

Informatie over verblijf en het Coronavirus

Het Buitencentrum Groepsaccommodaties houdt zich aan de richtlijnen die zijn uitgegeven door de overheid en het RIVM. Wij staan in voor de veiligheid van onze gasten en medewerkers en houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten.

Update: 20 mei 2020 – 12.30u

Contact

Mocht u binnenkort bij ons verblijven dan kunnen wij ons voorstellen dat u veel vragen heeft n.a.v. het Coronavirus. Momenteel zijn wij druk bezig om al onze gasten goed te woord te staan. Wij vragen dan ook om u begrip mochten wij wat minder goed bereikbaar zijn of de reactie wat langer op zich laten wachten.

Verblijf 

Voor groepsaccommodaties geldt momenteel een noodverordening waardoor de deuren van onze accommodaties gesloten zijn. De versoepelingen van de maatregelen bieden perspectief om weer groepen te mogen ontvangen in onze accommodaties. Echter dienen we er wel rekening mee te houden dat de versoepelingen kort van tevoren bekend gemaakt worden en wij daarna nog in afwachting zijn van de uitspraken van de veiligheidsregio en geldende noodverordening.

Protocol

Het Buitencentrum Groepsaccommodaties heeft een protocol opgesteld om inhoud te geven aan een veilige openstelling van onze accommodaties en gasten verantwoord te kunnen ontvangen. Het protocol bevat tevens een ‘spoorboekje’ voor de heropening van onze accommodaties.

Bekijk hier het protocol: Protocol Het Buitencentrum Groepsaccommodaties

Het protocol zal worden aangepast op basis van nieuwe eisen en voorschriften.

Annuleren

Als blijkt dat wij u als groep, vanwege de noodverordening, niet mogen ontvangen  kijken we samen met u naar een oplossing (verblijf verplaatsen).

Mocht u zelf besluiten om het verblijf te annuleren dan zijn de algemene voorwaarden met betrekking tot annuleringskosten van toepassing.

Er is momenteel sprake van een overmachtsituatie die in geen enkel opzicht was te voorzien. Wij vragen dan ook om uw begrip en medewerking om zo de continuïteit van ons bedrijf te waarborgen!