Het Buitencentrum Informatie over verblijf en het Coronavirus

Informatie over verblijf en het Coronavirus

Het Buitencentrum Groepsaccommodaties houdt zich aan de richtlijnen die zijn uitgegeven door de overheid en het RIVM. Wij staan in voor de veiligheid van onze gasten en medewerkers en houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten.

Update: 3 april 2020

Contact

Mocht u binnenkort bij ons verblijven dan kunnen wij ons voorstellen dat u veel vragen heeft n.a.v. het Coronavirus. Momenteel zijn wij druk bezig om al onze gasten goed te woord te staan. Wij vragen dan ook om u begrip mochten wij wat minder goed bereikbaar zijn of de reactie wat langer op zich laten wachten.

Verblijf 

Verblijf tot 1 juni 2020
De huidige noodverordening voor groepsaccommodaties is van kracht tot 1 juni. Helaas zullen wij de deuren van onze accommodaties tot die tijd sluiten. Wij nemen contact op met alle groepen die een verblijf hebben geboekt tot 1 juni om te kijken naar de mogelijkheden.

Verblijf vanaf 1 juni 2020
Op dit moment zijn er géén maatregelen bekend die groepen zouden beletten om na 1 juni in onze accommodaties te verblijven. Groepen zijn vanaf dat moment welkom in onze accommodaties of op het terrein. Wij kunnen en zullen dan ook géén uitspraken doen over de gevolgen voor deze groepen.

Vierdaagse
Ook lopers van de Nijmeegse Vierdaagse die bij ons verblijven zijn welkom.
Wij gaan er allemaal vanuit dat de Nijmeegse Vierdaagse door gaat: https://www.omroepgelderland.nl/nieuws/2442622/Ik-ga-ervan-uit-dat-de-Nijmeegse-Vierdaagse-doorgaat-zegt-burgemeester-Bruls

Annuleren

Mocht u een verblijf hebben geboekt na 1 juni 2020 en besluiten om te annuleren, ondanks dat wij aan onze verplichting van ” levering” kunnen voldoen, zijn de algemene voorwaarden met betrekking tot annuleringskosten van toepassing.

Er is momenteel sprake van een overmachtsituatie die in geen enkel opzicht was te voorzien. Wij vragen dan ook om uw begrip en medewerking om zo de continuïteit van ons bedrijf te waarborgen!