Het Buitencentrum Leerbedrijf

Leerbedrijf

Buitensportinstructeurs

Het Buitencentrum Groepsaccommodaties organiseert het hele jaar door actieve werkweken en dagactiviteiten voor scholen, groepen en bedrijven. Al deze activiteiten staan onder begeleiding van ervaren buitensportinstructeurs.

Ieder jaar zijn wij weer op zoek naar enthousiaste buitensportinstructeurs om ons team te komen versterken of stage te komen lopen. Heb jij interesse dan is het mogelijk om jezelf aan te melden als buitensportinstructeur of voor een stage.

Begeleiding

Als buitensportinstructeur wordt je gedurende je werkzaamheden of stage begeleidt door ervaren beroepskrachten. Op elke locatie is een buitensportcoördinator aanwezig die jou wegwijs zal maken en zal ondersteunen waar het nodig is.

Selectie en training

Voordat je aan de slag kan gaan of stage kan komen lopen, kom je eerst kennismaken en zal je door ons getraind worden ter voorbereiding op de werkzaamheden die je uit gaat voeren. Ook tussen de werkzaamheden of stage door blijf je getraind worden zodat je steeds meer ervaring op kunt doen.

 

Stage lopen bij Het Buitencentrum Groepsaccommodaties

Het is mogelijk om bij Het Buitencentrum Groepsaccommodaties stage te komen lopen. Wij zijn bij samenwerkingsorganisatie beroepsonderwijs bedrijfsleven (SBB) geregistreerd als erkend stage leerbedrijf.

Binnen Het Buitencentrum Groepsaccommodaties zijn ervaren en gediplomeerde praktijkbegeleiders aanwezig die als contactpersonen fungeren voor de stage.

Wij bieden verschillende stage trajecten aan:

  • Buitensport stage
  • Groen stage
  • Recreatieve stage (begeleiden van kinderkampen)

Club Adventure Jeugdvakanties

Naast de actieve werkweken en dagactiviteiten organiseert ons zusterbedrijf onder de naam Club Adventure Jeugdvakanties actieve kindervakanties in de zomermaanden. Het is dus tevens mogelijk om stage te komen lopen als reisleiding tijdens onze jeugdvakanties.

Voor meer informatie verwijzen we je naar deze link.

Aanmelden buitensportinstructeur

Klik op de volgende link om jezelf aan te melden als buitensportinstructeur of voor een stagetraject:

Aanmelden stage bij Het Buitencentrum