Sparrenhuis

Het Sparrenhuis in ’t Loo Oldebroek leent zich uitstekend als unieke, natuurlijke en inspirerende BUITEN locatie voor een meeting, evenement of groepsuitje!

Sparrenhuis om te overnachten

Het Sparrenhuis is in december 2015 volledig verbouwd tot een prachtige groepsaccommodatie. De accommodatie kan flexibel gebruikt worden. Zo kan de centrale ruimte worden gebruikt voor een dagje uit met de familie, een bedrijfsuitjes of evenement. Sinds december 2015 kan het Sparrenhuis ook worden gebruikt als groepsaccommodatie. Er kunnen tot 35 personen overnachten. Geeft u een leuk feest, dan heeft u nu ook de mogelijkheid om uw gasten te laten overnachten!

DSC_0423 DSC_0458 DSC_0314

Wenst u meer te lezen over het Sparrenhuis als groepsaccommodatie om te overnachten lees dan hier verder.

Sparrenhuis voor groepsuitjes

Het voormalige schoolgebouw op ons terrein in Oldebroek is na een volledige verbouwing industrieel-stoer ingericht. Veel steigerhout en steigerbuizen zult u terugzien in het interieur.

U kunt samen met uw gasten genieten van een hapje en een drankje in een ongedwongen sfeer.
Op het ruime terras heeft u een prachtig uitzicht op de omgeving en u kunt deelnemen aan uitdagende activiteiten die rondom het Sparrenhuis plaatsvinden.

Ondanks het ruime oppervlakte van 160m2 doet het Sparrenhuis heerlijk knus aan. De openslaande deuren naar het terras, het podium en de ruime bar staan garant voor een leuk dagje uit.

Na een actieve middag is er gelegenheid voor de gasten om een douche te nemen en om te kleden voor een afsluitende feestavond.

DSC_0428 DSC_0310 DSC_0351

Arrangementen

Als uitgangspunt voor uw groepsuitje hebben wij verschillende arrangementen samengesteld. Wij bieden daarnaast een ruime keuze uit verzorgingsmogelijkheden en activiteiten om uw groepsuitje compleet te maken.

Zo kunt u zelf een arrangement aanpassen door middel van toevoegingen of wijzigingen van de verzorgingsmogelijkheden en activiteiten.

Hierdoor sluit het verblijf altijd perfect aan op uw wensen!

Bekijk hier direct de mogelijkheden.

Feest en bruiloft

Het Sparrenhuis is bijzonder geschikt voor een mooi feest of een bijzondere bruiloft. Het Buitencentrum in Oldebroek is een erkende trouwlocatie.

Even rondkijken in het Sparrenhuis in 360°

Maak zelf een virtuele tour door het Sparrenhuis en over het terrein en krijg alvast een goede indruk.

Fotoalbum Sparrenhuis