Jos de Klijn

 

jos-de-klijn-algemeen-directeur-het-buitencentrum Wie ben ik:         Jos de Klijn

Wat ben ik:         Algemeen directeur

Waar woon ik:   Zeeland (NB)

mailicoon    jos@hetbuitencentrum.nl

 

Tijdens mijn opleiding Recreatie en Toerisme heb ik in 2004 mijn managementstage gelopen op het toenmalige kantoor in Malden. Tijdens mijn stage was ik betrokken bij het organiseren van kindervakanties en actieve werkweken voor scholen en groepen op externe locaties.

Nadat in 2006 Het Buitencentrum Overasselt is opgericht met een eigen vaste locatie in een prachtig natuurgebied, ben ik al vrij snel in vaste dienst komen werken. Zo heb ik van dichtbij de groei die Het Buitencentrum (nog steeds) doormaakt mogen ervaren. Waaronder de uitbreiding met een nieuwe groepsaccommodatie in Oldebroek in 2013.

Na zelf als verkoopmedewerker en later als manager werkzaam te zijn geweest ben ik inmiddels als Algemeen directeur verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering en dagelijkse leiding binnen Het Buitencentum Groepsaccommodaties.

Het werken binnen een gemotiveerd en enthousiast team met passie voor het werk spreekt mij tot op de dag van vandaag nog steeds heel erg aan. Ik zie het dan ook als mijn taak om voor zowel onze gasten als mijn collega’s een omgeving te scheppen waar iedereen zich prettig voelt.

Naast de passie voor mijn werk breng ik graag tijd door met vrienden om een mooie city-trip te maken of een goede voetbalwedstrijd te bezoeken. En als echte Bourgondier kan ik ook genieten van een lekker hapje eten met een wijntje op zijn tijd.

Tot ziens op onze locatie in Overasselt of Oldebroek!