Nicole Bloem

Wie ben ik:         Nicole Bloem

Wat ben ik:         Office Manager

Waar woon ik:   Overasselt

mailicoonnicole@hetbuitencentrum.nl

 

In de zomer van 2018 ben ik begonnen als verkoopmedewerker bij Het Buitencentrum en al vrij snel doorgegroeid naar Office Manager. En hoe kom je daar dan zo terecht?

Voor mijn overstap naar Het Buitencentrum heb ik 11 jaar als Banqueting sales manager gewerkt en reserveringen gemaakt voor vergaderingen, bedrijfs- en groepsuitjes, bruiloften, feesten, partijen, familiedagen en hotelovernachtingen. Ik heb daar altijd met heel veel plezier gewerkt maar na 11 jaar kwam er toch de gedachten om eens uit te kijken naar iets anders.
Toen was daar ineens het nieuwe kantoor van Het Buitencentrum in “mijn dorp” en die vacature voor verkoopmedewerker. Na het lezen van de functieomschrijving en een blik op de website was het voor mij duidelijk, dit wordt mijn nieuwe stekkie. Mijn toen “nog niet collega’s” dachten er gelukkig hetzelfde over!

Veel gasten maken het eerste contact via onze website of een mailbericht, maar mijn collega’s en ik staan je uiteraard met heel plezier ook telefonisch te woord. Het zo goed mogelijk afstemmen van de wensen van onze gasten op de mogelijkheden van de verschillende accommodaties staan daarbij hoog in het vaandel. Vanuit je kennis vragen beantwoorden en ideeën aandragen om zo op en top verblijf te kunnen verzorgen is daarbij de mooiste uitdaging. Of dit nu is voor een kinderfeestje, een daguitje of voor een verblijf met een overnachting, dat maakt niet uit. Gasten die tevreden naar huis gaan en graag nog een keer terug komen, daar doen we het voor.

In mijn vrije tijd kun je me zomaar tegenkomen in de naaste omgeving van de groepsaccommodatie aan de St. Walrickweg. Op de paden door het bos en langs de vennen is het heerlijk wandelen met mijn hond Spot. Samen genieten van de natuur in de frisse boslucht met de charmes van iedere jaargetijde is voor mij de beste ontspanning die je je maar kunt wensen.

Wie weet spreken we elkaar snel en mag ik samen met mijn collega’s met veel plezier jullie verblijf verzorgen!