Ronald Valenteijn

ronald-valenteijn-directeur-het-buitencentrum Wie ben ik:         Ronald Valenteijn

Wat ben ik:         Ze noemen mij officieel Directeur- Eigenaar, maar het liefst hoor ik gewoon Ronald 😉

Waar woon ik:  Mook                                                                               mailicoon ronald@hetbuitencentrum.nl

 

Naast mijn studie Small Business in Leeuwarden had ik een vakantie- en weekendbaan als survival instructeur en zwemleraar. Zo ben ik het vak ingerold om een aantal jaar later als eigenaar van Zwemschool Henricus en Club Adventure Jeugdvakanties door het leven te gaan. In 2006 ben ik als oprichter vanaf het eerste uur betrokken geweest bij Het Buitencentrum Overasselt en later in 2013 bij Het Buitencentrum Oldebroek.

Enorm trots ben ik op beide locaties en het geweldige team dat iedere dag klaar staat voor onze gasten. Wij hebben natuurlijk het leukste werk van de wereld en dat ook nog midden in de mooiste natuurgebieden van Nederland!

Mijn werk is mijn passie net als mijn gezin. Als ik niet aan het werk ben, breng ik graag mijn tijd door met mijn vrouw en twee dochters. Samen actief buiten bezig zijn en dat kan van alles zijn. Een flinke boswandeling maken, appeltjes plukken bij de boer, klusjes in de tuin, een stuk fietsen of een ski vakantie vinden we heerlijk om te doen. Ik kan ook echt genieten van een goede cappuccino en lekker barbecueën op een zomeravond.

Ik zie het als uitdaging om onze gasten elk jaar weer te verrassen. Dit doen wij door elk jaar weer iets te vernieuwen of te verbeteren op de locaties.

Graag tot snel in Oldebroek of Overasselt.