Het Buitencentrum Organisatie Medewerkers Schoonmaakteam Oldebroek

Schoonmaakteam Oldebroek

Wie zijn wij:        Schoonmaakteam Oldebroek

Marita
Ik ben Marita en kom oorspronkelijk uit Duitsland. Al vele jaren woon ik ’t Loo Oldebroek en ben vanaf het begin werkzaam bij Het Buitencentrum Oldebroek. Bij Het Buitencentrum voel ik me thuis en kom ik met veel plezier werken. Ik sta veel in keuken om de maaltijden klaar te maken en daarnaast natuurlijk de schoonmaak werkzaamheden. Het leukste aan werken bij Het Buitencentrum is het afwisselende werk maar vooral ook het contact met de gasten. Buiten het werken om ben ik het liefst in de tuin bezig en breng ik tijd door met de familie. Mijn (klein) kinderen komen regelmatig langs en ik zoek ze tijdens vakanties ook op in Duitsland.

Gladys
Hola! Mijn naam is Gladys en kom uit de Dominicaanse Republiek. Ik heb mijn huidige man ontmoet toen hij hier op vakantie was en ben vrij snel naar Nederland gekomen om een gezin te stichten. Bij Het Buitencentrum ben ik allround medewerker schoonmaak en in de keuken. Een gezellig team, vriendelijk gasten en een mooie werkomgeving maakt dat ik het hier super naar mijn zin heb. Mijn collega’s betrappen me regelmatig dat ik zingend sta te werken. Naast het werken ben ik moeder van 2 kinderen en eens in de zoveel tijd zoek ik mijn familie op in Dominicaanse Republiek.

Renske
Mijn naam is Renske en ik woon in het middeleeuws ogende Elburg, een echte Hanze stad op 15 minuten rijden vanaf Oldebroek. Nu mijn dochter oud genoeg is (vind ze zelf) heb ik weer ruimte om te werken. Bij Het Buitencentrum heb ik afwisselend werk in de keuken en in de schoonmaak. Het plezier van de gasten en het samenwerken met collega’s zorgt ervoor dat ik met veel plezier kom. Buiten werk om breng ik tijd door met het gezin, familie en ga ik nog regelmatig op stap met vriendinnen. Ook ben ik sportief en ga ik vaak bootcampen. Tot bij Het Buitencentrum!

Danielle
Ik ben Daniëlle, moeder van 3 kinderen en ik woon in Oldebroek. Ik werk al een paar jaar bij Het Buitencentrum en heb het echt super naar mijn zin. Ook mijn kinderen komen hier graag, mijn oudste dochter heeft zelfs een spreekbeurt gehouden over Het Buitencentrum. Mijn werkzaamheden zijn schoonmaken en maaltijden bereiden in de keuken. Soms sta ik weleens te kijken hoe veel onze gasten kunnen eten. Logisch natuurlijk, de meesten zijn hier actiever dan thuis. Buiten werk om gaat de meeste tijd naar mijn kinderen en hun hobby’s. Gelukkig kunnen mijn zus en vader (opa) regelmatig oppassen of mag ik de kinderen meenemen naar Het Buitencentrum, en dat vinden ze echt geen straf!