Het Buitencentrum Organisatie Vacature: Medewerker schoonmaak – locatie Oldebroek

Vacature: Medewerker schoonmaak – locatie Oldebroek

Het Buitencentrum Groepsaccommodaties heeft verdeeld over twee locaties in Nederland (Overasselt bij Nijmegen en Oldebroek bij Zwolle) verschillende groepsaccommodaties voor groepen van 20 tot 250 personen. Op de locaties kunnen de gasten verblijven, gebruik maken van maaltijden en buitensport activiteiten.

Daarnaast organiseren wij – Club Adventure Jeugdvakanties – al ruim 28 jaar jaar actieve kindervakanties in Nederland en België voor de jeugd van 5 t/m 16 jaar.

In verband met een sterke groei van onze bedrijven zijn wij op zoek naar een enthousiaste kandidaat voor de functie van:

Medewerker schoonmaak – locatie Oldebroek (12 – 15 uur)

Deze vacature is inmiddels gesloten!

Locatie:
Het Buitencentrum Oldebroek
Broekeroordsweg 9
8095 RM ’t Loo Oldebroek

Functie omschrijving:
Als medewerker schoonmaak bestaan jouw werkzaamheden uit het schoonmaken van de recreatiezalen, slaapkamers, sanitair en keukens in onze groepsaccommodaties. Daarnaast het wassen en drogen van linnengoed en het verrichten van periodieke schoonmaakwerkzaamheden.

In het hoogseizoen (april t/m oktober) werk je meer uren dan in het laagseizoen (november t/m maart).

Werktijden:
Een groot deel van de schoonmaak vindt plaats op doordeweekse dagen tijdens de wissels van groepen. Over het algemeen is dat op de maandag, woensdag en vrijdag en dat is tussen ongeveer 09:00 uur en 15:00 uur. Je werkt aan de hand van een maandelijks rooster.

Functie eisen en eigenschappen:

  • Je bent pro-actief en bereid om de handen uit de mouwen te steken;
  • Je kan goed met tijdsdruk om gaan;
  • Je bent representatief;
  • Je bent een echte teamplayer;

Wij bieden je:
Een leuke functie in een gezellig team met andere schoonmaak medewerkers, in een organisatie binnen een bedrijfstak die sterk in beweging is. Marktconforme beloning en arbeidsvoorwaarden volgens CAO Recreatie.

Sollicitatieprocedure:
Denk jij in het profiel te passen van deze functie, dan ontvangen we graag je gegevens. Stuur je motivatie met CV per e-mail naar: jos@hetbuitencentrum.nl . Voor vragen en verdere uitleg betreffende de functie neem je contact op met Jos de Klijn (024 – 622 18 29).