Het Buitencentrum Groepsaccommodatie 150 personen
Aantal Personen
Aantal slaapkamers
Prijs
Datum aankomst
Locatie


Groepsaccommodatie 150 personen

Groepsaccommodatie 150 personen

Het Buitencentrum biedt u twee groepsaccommodaties die geschikt zijn voor 150 personen.

Alle faciliteiten zijn er op gericht om 150 personen te kunnen laten verblijven. Zo hebben wij ruim 150 bedden tot de beschikking in de groepsaccommodatie. Het aantal slaapplaatsen in de groepsaccommodatie in Overasselt is verder uit te breiden naar al snel 170 tot 220 slaapplaatsen.

De groepsaccommodaties voor 150 personen beschikken over drie recreatieruimtes/-zalen, twee keukens die u kan gebruiken om zelf te koken voor de groep, een ruime capaciteit aan douches en toiletten, een intern restaurant, verschillende terrassen, een overdekte binnenplaats en nog veel meer.

Met 150 personen naar buiten

Ook op het terrein van de groepsaccommodatie is het voor ruim 150 personen goed uit te houden. Wij beschikken namelijk over een eigen stuk terrein van ongeveer 3,5 hectare in Overasselt en wel 23 hectare in Oldebroek, waarop u van alles kan doen. Van een kampvuur, bosspelen, sport en spel tot aan een spectaculair high ropes parcours.

Een voordeel van een groep van 150 personen die verblijft in onze groepsaccommodatie is dat de accommodatie volledig en alleen tot uw beschikking staat. Er zal geen groep naast zitten, dat biedt u dus veel privacy.