Het Buitencentrum Groepsaccommodatie Veluwe
Aantal Personen
Aantal slaapkamers
Prijs
Datum aankomst
Locatie


Groepsaccommodatie Veluwe

Groepsaccommodatie op de Veluwe

Prachtige groepsaccommodatie, groepsverblijven en groepshuizen op de Veluwe, net onder Zwolle. Het Buitencentrum Oldebroek biedt een groepsaccommodatie en een groepshuis met de mogelijkheid van 20 tot 160 slaapplaatsen. U kunt kiezen voor zelf verzorging, logies met ontbijt, half pension of vol pension.

Terrein groepsaccommodatie Veluwe

Het Buitencentrum Oldebroek beschikt over een enorm buitenterrein. U vindt hier onder andere het uitgestrekte Veluwse bos, verschillende terrassen, een natuurpad en diverse speelvelden. Op dit terrein organiseren wij verschillende buitensport programma’s, maar het is ook mogelijk om uw eigen activiteiten te organiseren. Het Buitencentrum is uw beste keus voor een groepsaccommodatie op de Veluwe voor familieweekend, teambuilding of andere buitenactiviteiten.

Groepsaccommodatie nabij Nijmegen

Naast onze groepsaccommodatie op de Veluwe, beschikken wij ook over een prachtige groepsaccommodatie nabij Nijmegen. Ook deze locatie beschikt over veel buitengebied en is de ideale locatie voor uw familie uitje, kinderfeestje of personeelsuitje.