Boskapel

In de voormalige boskapel op ons terrein in Overasselt genietje samen met de gasten van een hapje en een drankje in een ongedwongen sfeer. Op het ruime terras heb je een prachtig uitzicht op de omgeving en kan je deelnemen aan uitdagende activiteiten die rondom de boskapel plaatsvinden.

De gezellige boskapel met een oppervlakte van 120m², grote karakteristieke raampartijen, dansvloertje, bar en diverse zitjes staan garant voor een leuk dagje uit.

groepsuitje dagverblijf    groepsuitje nijmegen    teambuilding bedrijfsuitje

Groepsuitjes

Je kan bij ons terecht voor privégelegenheden, waaronder een receptie, familiebijeenkomst, bruiloft of feest. Voor bedrijven hebben wij een uitgebreid aanbod voor een perfect dagje uit. Zo verzorgen wij een bedrijfsuitje, jubileumfeestje, teambuildingsuitje of personeelsfeest tot in de puntjes.

Het Buitencentrum is trouwlocatie van de Gemeente Heumen. Het is dus ook mogelijk de huwelijksvoltrekking te laten plaatsvinden in de boskapel of in een van de groepsruimtes van de groepsaccommodaties.

Als uitgangspunt voor onze groepsuitjes hebben wij verschillende arrangementen samengesteld. Wij bieden een ruime keuze uit verzorgingsmogelijkheden en activiteiten om het groepsuitje compleet te maken.

Zo kan je zelf een arrangement aanpassen door middel van toevoegingen of wijzigingen van de verzorgingsmogelijkheden en activiteiten.

Hierdoor sluit het verblijf altijd perfect aan op jullie wensen!

Virtuele tour boskapel

Boskapel

  • Karakteristieke raampartijen

  • Bar en diverse zitjes

  • Muziek en lichtinstallatie

  • Ruim terras

Overasselt - Kaart omgeving Nijmegen