Welkom bij Het Buitencentrum Oldebroek

Het Buitencentrum Oldebroek ligt midden in het bos, op de Veluwe in de buurt van Zwolle.
In Oldebroek hebben we maar liefst 23 hectare bos tot onze beschikking. Ruimte genoeg dus om op eigen terrein activiteiten te ondernemen.

Of je nu op zoek bent naar een groepsaccommodatie of groepsverblijf voor 20 personen of zelfs meer dan 200 personen, in Oldebroek kan je met iedere groep terecht. Ook voor schoolkampen is dit een ideale locatie. Er is keuze genoeg uit leuke (buiten)activiteiten voor jong en oud. Op ons eigen terrein hebben wij bijvoorbeeld een klimbos. Onze professionele instructeurs begeleiden je graag hierbij. Er is zelfs een escape room aanwezig. Hoe bijzonder is dat! Deze activiteiten zijn ook beschikbaar voor survival kinderfeestjes.

De natuur maakt hongerig. Je kan tijdens je verblijf de catering zelf regelen, maar wij kunnen ook een of meerdere maaltijden verzorgen. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijke barbecue van lokale producten. Maak daarbij de combinatie met een (buiten)activiteit en je hebt een leuk bedrijfsuitje als teambuilding.

Je ziet, veel is mogelijk bij onze locatie in Oldebroek. Buiten in de natuur zijn is nog nooit zo leuk geweest!

Het Buitencentrum Oldebroek - Plattegrond Oldebroek Zwolle

Er is van alles te beleven bij Het Buitencentrum Oldebroek

Overnachten

Groepsaccommodaties voor 20 tot meer dan 200 personen in de natuur!

Schoolkampen

Complete programma’s voor scholen met overnachtingen, maaltijden en activiteiten!

Kinderfeestjes

De stoerste survival kinderfeesten in de regio Zwolle!

Groepsuitjes

Uitdagende en avontuurlijke BUITEN activiteiten en arrangementen!

Trouwlocatie

Een unieke locatie voor een huwelijk, receptie en/of feestavond!

Escape room

Trotseer “The old mine” een gangenstelsel van 150 meter in combinatie met een Escape room!

Ons aanbod

Groepsaccommodaties
Oldebroek bestaat uit een groepsaccommodatie voor 130 personen, een luxe groepshuis voor 35 personen en een bos lodges groepsverblijf voor 36 personen. Je kan het totale aanbod van groepsaccommodaties bekijken en je voorkeur aangeven voor de beste passende groepsaccommodatie.

Schoolkampen
Wij bieden complete programma’s aan speciaal voor scholen. Onze schoolkampen zijn mogelijk met overnachtingen, maaltijden, activiteiten en persoonlijke begeleiding. Bekijk ons volledige aanbod van schoolkampen en kies het schoolkamp wat het beste aansluit bij jullie wensen!

Kinderfeestjes
Het is op onze locatie in Oldebroek ook mogelijk om een survival kinderfeestje te organiseren. Wij bieden de stoerste kinderfeestjes in de regio Zwolle aan met o.a. klimmen en vuur maken. Bekijk ons aanbod van kinderfeestjes. Daarnaast is het ook mogelijk om losse activiteiten of een groepsuitje te reserveren.

Grote groepen en exclusiviteit

Wanneer je als groep bij ons verblijft heb je automatisch binnen de groepsaccommodatie exclusiviteit. Je hebt een eigen recreatieza(a)l(en), eigen sanitair, eigen keuken, eigen slaapruimtes en een eigen terras. Binnen en op de terrassen deel je dus niets met andere groepen.

De grotere groepen (denk hierbij aan 90 personen of meer) kunnen wij al snel meer exclusiviteit bieden door bijvoorbeeld meerdere groepsaccommodaties in het hoofdgebouw toe te wijzen. Ook voor bepaalde evenementen of groepen die over de 180 personen heen gaan kunnen wij de complete locatie verhuren.

Het Buitencentrum Oldebroek is de perfecte Veluwse locatie om lekker in de buitenlucht te sporten, te spelen en avonturen te beleven.

Even rondkijken op locatie in 360°

Maak zelf een virtuele tour door de accommodaties en over het terrein.