Werken bij Het Buitencentrum Groepsaccommodaties

Het Buitencentrum Groepsaccommodaties heeft verdeeld over twee locaties in Nederland (Overasselt bij Nijmegen en Oldebroek bij Zwolle) verschillende groepsaccommodaties voor groepen van 20 tot 220 personen. Op de locaties kunnen de gasten verblijven, gebruik maken van maaltijden en buitensport activiteiten.

Daarnaast organiseren wij – Club Adventure Jeugdvakanties – al ruim 30 jaar jaar actieve zomerkampen in Nederland voor de jeugd van 5 t/m 13 jaar.

Met ons vaste team vormen wij een professionele organisatie, waar binnen een informele sfeer, service, kwaliteit en gastvrijheid wordt geleverd.

Vacatures

Wij zijn regelmatig op zoek naar uitbreiding van ons team in de vorm van enthousiaste kandidaten voor werkzaamheden op kantoor of in de schoonmaak en keuken. Ook buitensport medewerkers zijn gewenst die zorgdragen voor het begeleiden van buitensport activiteiten op ons terrein.

Op dit moment hebben wij de volgende vacature:

Medewerker schoonmaak en keuken | 12-16 uur | Overasselt (bij Nijmegen)

Stage

Het is mogelijk om bij Het Buitencentrum Groepsaccommodaties stage te komen lopen. Wij zijn bij samenwerkingsorganisatie beroepsonderwijs bedrijfsleven (SBB) geregistreerd als erkend stage leerbedrijf.

Binnen Het Buitencentrum Groepsaccommodaties zijn ervaren en gediplomeerde praktijkbegeleiders aanwezig die als contactpersonen fungeren voor de stage.

Wij bieden diverse stage trajecten aan:

  • Outdoor / Buitensport
  • Groenbeheer
  • Recreatie: begeleiden van zomerkampen

Club Adventure Jeugdvakanties

Met ons zusterbedrijf, onder de naam Club Adventure Jeugdvakanties, organiseren wij actieve kinderkampen in de zomermaanden. Het is dus ook mogelijk om je recreatieve stage bij ons te lopen als reisbegeleider tijdens onze zomerkampen.

Kaart Oldebroek
Kaart Overasselt
SBB Erkend Leerbedrijf