Welkom bij Het Buitencentrum Overasselt

Het Buitencentrum Overasselt ligt op een perfecte plek: middenin de natuur van de Hatertse en Overasseltse Vennen met het altijd gezellige Nijmegen in de buurt.

Of je nu op zoek bent naar een groepsaccommodatie of groepsverblijf voor 20 personen of zelfs 220 personen, in Overasselt is plek voor iedere groep. Ook voor schoolkampen is dit een ideale locatie. Er is keuze genoeg uit leuke (buiten)activiteiten voor jong en oud. Op ons eigen terrein hebben wij bijvoorbeeld een klimbos. Onze professionele instructeurs begeleiden je graag hierbij. Er is zelfs een escape room aanwezig. Hoe bijzonder is dat! Deze activiteiten zijn ook beschikbaar voor survival kinderfeestjes.

De natuur maakt hongerig. Je kan tijdens je verblijf de catering zelf regelen, maar wij kunnen ook een of meerdere maaltijden verzorgen. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijke barbecue van lokale producten. Maak daarbij de combinatie met een (buiten)activiteit en je hebt een leuk bedrijfsuitje als teambuilding.

Je ziet, veel is mogelijk bij onze locatie in Overasselt. Buiten in de natuur zijn is nog nooit zo leuk geweest!

Overasselt - Kaart omgeving Nijmegen

Er is van alles te beleven bij Het Buitencentrum Overasselt

Overnachten

Groepsaccommodaties voor 20 tot 220 personen in de natuur!

Schoolkampen

Complete programma’s voor scholen met overnachtingen, maaltijden en activiteiten!

Kinderfeestjes

De stoerste survival kinderfeestjes in de regio Nijmegen!

Groepsuitjes

Uitdagende en avontuurlijke BUITEN activiteiten en arrangementen!

Trouwlocatie

Een unieke locatie voor een huwelijk, receptie en/of feestavond!

Vierdaagse 2024

Een speciaal arrangement voor een verblijf tijdens de Nijmeegse Vierdaagse!

Ons aanbod

Groepsaccommodaties
Overasselt bestaat uit een groepsaccommodatie voor 180 personen en een blokhutten groepsverblijf voor 40 personen. Je kan het totale aanbod van groepsaccommodaties bekijken en door middel van je voorkeur aan te geven wordt de best passende groepsaccommodatie of groepsverblijf zichtbaar.

Schoolkampen
Wij bieden complete programma’s aan speciaal voor scholen. Onze schoolkampen zijn mogelijk met overnachtingen, maaltijden, activiteiten en persoonlijke begeleiding. Bekijk ons volledige aanbod van schoolkampen en kies het schoolkamp wat het beste aansluit bij jullie wensen!

Kinderfeestjes
Het is op onze locatie in Overasselt ook mogelijk om een survival kinderfeestje te organiseren. Wij bieden de stoerste kinderfeestjes in de regio Nijmegen aan met o.a. klimmen en vuur maken. Bekijk ons aanbod van kinderfeestjes. Daarnaast is het ook mogelijk om losse activiteiten of een groepsuitje te reserveren.

Grote groepen en exclusiviteit

Wanneer je als groep bij ons verblijft heb je automatisch binnen de groepsaccommodatie exclusiviteit. Je hebt een eigen recreatieza(a)l(en), eigen sanitair, eigen keuken, eigen slaapruimtes en een eigen terras. Binnen en op de terrassen deel je dus niets met andere groepen.

De grotere groepen (denk hierbij aan 90 personen of meer) kunnen wij al snel meer exclusiviteit bieden door bijvoorbeeld meerdere groepsaccommodaties in het hoofdgebouw toe te wijzen. Ook voor bepaalde evenementen of groepen die over de 180 personen heen gaan kunnen wij de complete locatie verhuren.

Het Buitencentrum Overasselt is de perfecte locatie in de natuur van het Rijk van Nijmegen om lekker in de buitenlucht te sporten, te spelen en avonturen te beleven.

Even rondkijken op locatie in 360°

Maak zelf een virtuele tour door de accommodaties en over het terrein.