Bruiloft arrangement

Plannen om te gaan trouwen? Bij ons hebben jullie de mogelijkheid om het huwelijk te laten voltrekken op een unieke trouwlocatie die tevens betaalbaar is.

Onze locaties zijn aangewezen als permanente trouwlocatie. Een huwelijk en geregistreerde partnerschap kan daarom eenvoudig worden voltrokken door een buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand. De omgeving en het karakter zorgen een geslaagde bruiloft!

Het bruiloft arrangement bestaat uit:

 • Ontvangst met koffie, thee en cake
 • Ceremonie
 • Glaasje champagne om te toosten
 • Gesorteerd gebak

Het is mogelijk om het arrangement uit te breiden met een receptie / feestavond (vraag onze medewerkers voor meer informatie).

De mooiste locaties midden in de natuur

Het Buitencentrum beschikt over twee prachtige bosrijke locaties midden in de natuur waar een BUITENGEWOON onvergetelijke bruiloft georganiseerd kan worden.

Locatie Overasselt (Nijmegen)

Tijdens de bruiloft maak je gebruik van de voormalige Boskapel op ons terrein in Overasselt. De gezellige boskapel met een oppervlakte van 120m², grote karakteristieke raampartijen, dansvloertje, bar, muziekinstallatie en diverse zitjes staan garant voor een fantastische dag. Op het ruime terras heb je een prachtig uitzicht op de omgeving.

Locatie Oldebroek (Zwolle)

Op onze locatie in Oldebroek organiseren wij een bruiloft vanuit het sfeervolle Sparrenhuis met een podium, ruime bar, gezellige zitjes en openslaande deuren naar het terras.

Er kan ook voor gekozen worden om gebruik te maken van de volledig uit hout opgetrokken Bos lodges met open kapconstructie, houten meubilair, open keuken (bar), houtkachel en overdekt terras.

De accommodaties in Oldebroek worden voornamelijk geboekt als verblijf met overnachting en zijn daarom beperkter beschikbaar voor een bruiloft zonder overnachting.

Informatie en prijzen

Duur: 3 uur
Aantal: minimaal 25 personen
Prijs: € 33,00 per persoon

Inclusief:

 • Ontvangst met koffie, thee en cake
 • Ceremonie
 • Glaasje champagne om te toosten
 • Gesorteerd gebak

Exclusief:

 • Consumpties (verplicht af te nemen van Het Buitencentrum).

Uitbreiding arrangement

Het is mogelijk om de invulling en het programma van het arrangement aan te passen aan jullie wensen.

Bekijk hier de prijzen (2023) van al onze groepsuitje en mogelijke uitbreidingen.

Eten en drinken

Bij ontvangst staat koffie, thee en cake klaar op het buffet.
In overleg zal één van onze medewerkers rond gaan met de glazen champagne.
Het gesorteerd gebak zal op het gewenste tijdstip op het buffet klaar gezet worden.

Daarnaast schenken wij bier, wijn en frisdranken welke aan de bar besteld kunnen worden.

Consumpties zitten niet bij de prijs inbegrepen en hiervoor bieden wij de volgende mogelijkheden:

 • Losse consumpties: vooraf af te spreken of op basis van nacalculatie.
 • Drank afkoop 2,5 uur
 • Drank afkoop 4,5 uur

Recente beoordelingen

10 van 10
Bruiloft op een droomlocatie waar alles mogelijk is Midden juli zijn wij getrouwd bij Het Buitencentrum in Overasselt. Hier is heel veel mogelijk en er wordt goed met je meegedacht voorafgaand aan de grote dag. Het Buitencentrum kan zaken voor je uit handen nemen of je regelt zelf externe leveranciers. Wij hadden een mix hiervan, wat we heel erg leuk vonden! Zo konden we echt onze eigen draai aan onze bruiloft geven. We zijn getrouwd tussen de houten hutjes en bomen, proostten met alle gasten bij een tafel vol met taarten, er werden spellen gespeeld totdat we aan lange tafels onder een stretchtent konden plaatsnemen, er is hard gefeest in de boskapel en daarna konden alle gasten hun bed induiken om vervolgens de volgende dag als afsluiter samen te ontbijten. Het had voor ons niet mooier gekund en de locatie en het vriendelijke personeel heeft hier een grote rol in gespeeld.
Locatie Overasselt (Rijk van Nijmegen)
Nikki uit Bemmel
04-01-2023
9 van 10
Een nuttig en gezellig kantooruitje in een prachtige omgeving. Met alle collega's een nuttige en gezellige middag gehad in de bossen van Overasselt. Een inspirerende omgeving om onze missie-visie te bespreken en daarna ontspannen wat buitenactiviteiten gedaan. Het weer zat niet heel erg mee, maar dat mag de pret niet drukken en gelukkig konden we ook wat activiteiten binnen doen.
Locatie Overasselt (Rijk van Nijmegen)
Wildenberg uit Nijmegen
20-10-2022
10 van 10
Super goede ontvangst en verblijf! Wij (Hogeschool van Arnhem& Nijmegen) van de opleiding Toegepaste Psychologie komen nu 4 jaar met heel veel plezier bij het Buitencentrum voor onze introductieweek. Samenwerking met hen is een groot plezier. Er wordt geluisterd naar je wensen en gekeken hoe dat gerealiseerd kan worden. Niets anders dan lof!
Locatie Overasselt (Rijk van Nijmegen)
Shani uit Nijmegen
31-08-2022
10 van 10
Leuke locatie met veel mogelijkheden. Eén groot feest. Vanaf het voortraject tot de dag zelf was iedereen uiterst vriendelijk en behulpzaam en uiterst flexibel. We hebben als team genoten, alleen maar complimenten gehoord. Alles was helemaal goed geregeld, het personeel was top!
Locatie Overasselt (Rijk van Nijmegen)
Geke uit Nijmegen
07-07-2022
9 van 10
Erg leuke activiteiten en goede en deskundige begeleiding. De kennismakingsactiviteiten werden door onze studenten en docenten zeer gewaardeerd. De sfeer was erg goed en het competitieve element bij sommige spellen zorgde voor extra 'jeu'.
Locatie Overasselt (Rijk van Nijmegen)
Piet uit Drabbe
14-09-2021
10 van 10
klimbos is super leuke activiteit wij hebben met een meiden hockeyteam (leeftijd 11 jaar) het klimbos gedaan. Een leuk teamuitje
Locatie Overasselt (Rijk van Nijmegen)
Veronique uit Nijmegen
09-09-2021
9 van 10
Super gezellig Met de groep van 12 hebben we ons kostelijk vermaakt. We hadden een goede en leuke instructeur gehad, klikte goed. Er zijn heel veel verschillende leuke activiteiten te doen op een mooi terrein.
Locatie Overasselt (Rijk van Nijmegen)
Bieuwkje uit Deventer
25-08-2021
9 van 10
Toplocatie en begeleiding voor een geslaagde introductie. De locatie in de bossen is perfect. Veel ruimte, veel activiteiten, professionele begeleiding van de activiteiten, prima catering. Vriendelijk personeel dat met je meedenkt om het verblijf tot een succes te maken.
Locatie Overasselt (Rijk van Nijmegen)
Piet Drabbe uit Wijchen
02-09-2020
10 van 10
mooie ambiance, leuke activiteiten en heerlijke bbq Met ons team gebruik gemaakt van het klimbos en de GPS tocht. Alles was zeer professioneel geregeld. Onze medewerkers hebben genoten. Ik zou het zeker aanbevelen en het is voor herhaling vatbaar!
Locatie Overasselt (Rijk van Nijmegen)
Jeroen de Laat uit Wijchen
07-07-2020
10 van 10
We hebben een geweldige dag gehad! Met het personeel een dagje weg. Vuur maken en boog- en blaaspijp schieten met aansluitend een stamppottenbuffet. De begeleiders waren top, de service top en het eten top!
Locatie Overasselt (Rijk van Nijmegen)
Jack uit Uden
09-03-2020

Bruiloft arrangement

 • Koffie, thee en cake

 • Ceremonie

 • Glaasje champagne

 • Gesorteerd gebak

Vanaf € 33,00 p.p.

Prijs bruiloft arrangement

Prijs per persoon:

Administratiekosten

€ 33,00

€ 23,95

 

Inclusief:

–  Ontvangst met koffie, thee en cake
–  Glaasje champagne
–  Gesorteerd gebak

Exclusief:

–  Consumpties

Prijzen gelden voor 2023