Overasselt

Het Buitencentrum Overasselt

Het Buitencentrum, locatie Overasselt. Prachtige groepsaccommodatie in de schitterende omgeving tussen Nijmegen en Groesbeek. Gelegen in het uitgestrekte natuurreservaat De Hatertse & Overasseltse Vennen. Hier bevindt zich een groepsaccommodatie met ruim 180 slaapplaatsen, een huttenkamp en een boskapel voor eendaagse activiteiten zoals een bruiloft, jubileum of andere feestelijke of sportieve gelegenheid.

Mogelijkheden Het Buitencentrum Overasselt

Het Buitencentrum Overasselt, de beste groepsaccommodatie tussen Nijmegen en Groesbeek, beschikt over een enorme binnencapaciteit. Op ons privéterrein vindt u een overdekte binnenplaats, verschillende terrassen, een openlucht podium, een grote kampvuurplaats met maar liefst 200 zitplaatsen, een klimbos, speelbos en diverse speelvelden. Hier kunt u uiteraard ook uw eigen activiteiten verzorgen.

terrein groepsaccommodatie Overasselt

Sterke punten van Het Buitencentrum Overasselt

 • Van alles zelf verzorgen tot alles laten verzorgen
 • Uitgestrekt privéterrein
 • Midden in de natuur
 • Goede bereikbaarheid
 • Meerder ruime recreatiezalen
 • Verzorgde sanitaire voorzieningen
 • Uitdagende buitensportactiviteiten in eigen beheer
 • Gratis wifi
 • Intern restaurant
 • Sfeervolle openhaarden
 • Projectieschermen

Het Buitencentrum Overasselt is de perfecte locatie om lekker in de buitenlucht te sporten, te spelen en avonturen te beleven.

Even rondkijken op de locatie in 360°

Maak zelf een virtuele tour door de accommodaties en over het terrein en krijg alvast een goede indruk.

Grote groepen en exclusiviteit

Wanneer u als groep bij ons verblijft heeft u automatisch binnen uw groepsaccommodatie exclusiviteit. U heeft een eigen recreatieza(a)l(en), eigen sanitair, eigen keuken, eigen slaapruimtes en een eigen terras. Binnen en op de terrassen deelt u dus niets met andere groepen.

De grotere groepen (denk hierbij aan 90 personen of meer) kunnen wij al snel meer exclusiviteit bieden door bijvoorbeeld meerdere groepsaccommodaties in het hoofdgebouw toe te wijzen. Ook voor bepaalde evenementen of groepen die over de 180 personen heen gaan kunnen wij de complete locatie verhuren.

Het Buitencentrum Overasselt is de perfecte locatie in de natuur van het Rijk van Nijmegen om lekker in de buitenlucht te sporten, te spelen en avonturen te beleven.

Ons aanbod

Groepsaccommodaties
Lees hier verder over de mogelijkheden van groepsaccommodaties op onze locatie Overasselt. U kunt ook het totale groepsaccommodatie aanbod bekijken en doormiddel van uw voorkeuren aan te geven, wordt de best passende groepsaccommodatie zichtbaar.

Schoolkampen
Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van een verblijf aan scholen. Het is natuurlijk mogelijk als school bij ons alleen een verblijf te boeken, maar wij hebben ook mooie scherpe arrangementen samengesteld met maaltijden, activiteiten en goede begeleiding voor elke doelgroep. Bekijk ons volledige aanbod van schoolkampen.

Groepsuitje / activiteit / kinderfeest
Het is op onze locatie in Overasselt ook mogelijk een groepsuitje te plannen zonder overnachting, een losse activiteit te boeken en een survival kinderfeestje te houden.