Informatie over verblijf en het Covid-19 virus

Het Buitencentrum Groepsaccommodaties voldoet volledig aan de richtlijnen die zijn uitgegeven door het RIVM en werkt met het protocol van de branchevereniging. Wij staan in voor de veiligheid van onze gasten en medewerkers en houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten.

Mocht je vragen hebben over een verblijf en het Covid-19 virus neem dan gerust contact met ons op.

Laatste update: 15 november 2021 om 10.00u

Verblijf in onze groepsaccommodaties

Er zijn géén beperkingen voor een verblijf in onze groepsaccommodaties. Groepsaccommodaties vallen niet onder horeca of evenementen aangezien je met een “besloten” groep bij ons verblijft. Als groep krijg je de beschikking over een eigen accommodatie met recreatiezaal, keuken, slaapkamers en sanitair welke niet gedeeld wordt met anderen.

Coronatoegangsbewijs

Wij geven een dringend advies om, voor een verblijf in onze groepsaccommodaties, gebruik te maken van een coronatoegangsbewijs (vanaf 13 jaar). Bij het gebruik van een coronatoegangsbewijs hoeft er géén 1,5 meter afstand gehouden te worden en is een mondkapje niet verplicht.

Wij zullen niet controleren op een coronatoegangsbewijs dus het is dan aan de groepsleiding om hier op te controleren.

De volgende basisregels blijven van kracht:

  • Gezondheidscheck: blijf thuis als je klachten hebt.
  • Handen wassen, géén handen schudden.
  • Zorg voor frisse lucht in binnenruimtes.

Annuleren

Als blijkt dat wij jullie als groep niet mogen ontvangen i.v.m. het Covid-19 virus (coronawet) kijken we samen naar de mogelijkheid om het verblijf te verplaatsen.

Indien er géén geldige reden is om het verblijf te annuleren dan zijn de algemene voorwaarden met betrekking tot annuleringskosten van toepassing.