Het Buitencentrum Schoolkampen

Bij Het Buitencentrum ben je aan het juiste adres voor een leuk en goed verzorgd schoolkamp. Of je nu op zoek bent naar een schoolkamp locatie, schoolreisje voor een dag of een compleet verzorgd schoolkamp arrangement met overnachtingen, maaltijden en activiteiten.
Voor elke school is wel een passend schoolkamp te vinden op een van onze locaties in Overasselt (bij Nijmegen) en Oldebroek (bij Zwolle).

Op onze bosrijke locaties midden in de natuur bieden wij leuke en uitdagende buitenactiviteiten aan op eigen terrein onder begeleiding van professionele instructeurs.
In onze horecakeuken bereiden we lekkere, afwisselende en voedzame maaltijden.

Een schoolkamp bij Het Buitencentrum is een BUITENGEWONE ervaring voor iedereen!

Kaart Oldebroek
Kaart Overasselt

Schoolkampen bij Het Buitencentrum

Arrangementen

Complete programma’s voor scholen met overnachtingen, maaltijden en activiteiten!

Accommodaties

Schoolkamp locaties voor 20 tot 220 personen in de natuur!

Schoolreisje

Het uitgangspunt voor een actief dagverblijf met je klas of school!

Activiteiten

Leuke en uitdagende buitensport activiteiten tijdens het schoolkamp!

Veiligheid

De veiligheid van deelnemers tijdens een schoolkamp staat voorop!

Maaltijden

Onze maaltijden zijn van goede kwaliteit, lekker en voedzaam!

Waarom kiezen voor Het Buitencentrum?

Het Buitencentrum heeft groepspaccommodaties voor 20 tot 220 personen in Overasselt (bij Nijmegen) en Oldebroek (op de Veluwe bij Zwolle). Veel scholen hebben bij ons al mogen genieten van een avontuurlijk schoolkamp die de binding tussen kinderen stimuleert en intensiveert.

Het Buitencentrum realiseert zich dat een schoolkamp een hele verantwoordelijkheid is voor de organisatoren. Bij Het Buitencentrum organiseren we veilige, verantwoorde en avontuurlijke schoolkampen die tot in de puntjes zijn verzorgd. Op beide schoolkamp locaties vindt je voldoende sanitaire voorzieningen, bereiden we lekkere en voedzame maaltijden en bieden een actief en uitdagend activiteitenprogramma.

De schoolkamp locaties van Het Buitencentrum

Overasselt

Onder de rook van Nijmegen ­midden in de natuur ligt Het ­Buitencentrum Overasselt. Gelegen in het uitgestrekte ­natuurreservaat De Hatertse & Overasseltse Vennen.

Alle accommodaties in Overasselt

Oldebroek

Net onder Zwolle ligt in een uitgestrekt natuurgebied Buitencentrum Oldebroek. Prachtige groepsaccommodatie, groepsverblijven en groepshuizen op de Veluwe.

Alle accommodaties in Oldebroek