Het Buitencentrum Aanbod Kinderfeestjes Climbing in the dark kinderfeest | Overasselt

Climbing in the dark kinderfeest | Overasselt

Kinderfeest Climbing in the dark

Zodra de zon onder is begint het magische avontuur waarbij je gaat klimmen en schieten in het donker! Voordat we gaan beginnen krijgen alle deelnemers een “glow in the dark” armbandje om, zodat we iedereen goed kunnen zien in het donker.

De hoofdactiviteit is het sfeervol verlichte klimbos! Na de uitgebreide instructie, trek je een gordel aan en krijg je een helm op en gaan we oefenen in het oefenparcours op de grond. Gaat het goed op de grond, dan is het tijd om omhoog te gaan het klimbos in voor een waanzinnige ervaring! Hoog in de bomen neem je diverse mooi verlichte hindernissen, van schommels tot wiebelbrug en nog veel meer.

We sluiten het feestje af met boogschieten in het donker op onze “Glow in the dark” boogschietbaan. Met een boog en aangepaste pijlen met bollen is het de bedoeling om verschillende doelen om te schieten. De donkere boogschietbaan met neon verlichting zorgen voor een fantastisch effect.

Een magisch avontuur!

Het kinderfeestje bestaat uit:

Klimbos in het donker (verlicht)
– “Glow in the dark” boogschieten

Veiligheid

Onze outdoor kinderfeesten behoren tot de veiligste van Nederland! Het is onze expertise en wij zijn daar dagelijks meer bezig. Van elke activiteit die wij aanbieden, zijn alle mogelijke risico’s in kaart gebracht en daarna zijn deze risico’s door verschillende maatregelen tot een minimum beperkt. Zo hebben wij bijvoorbeeld gesteld dat alleen al de kans op vallen bij hoogte activiteiten niet mag voorkomen. Daarom werken wij o.a. in ons klimbos met een continue zekersysteem, waardoor je zodra je een voet van de grond haalt vast zit aan een zekerkabel en dat permanent blijft tot het moment dat je weer met beide benen op de grond staat.

Lees hier alles over onze covid-19 maatregelen

Alles over de veiligheid leest u hier!

Tijden

Onze kinderfeestjes zijn te boeken op de volgende tijden:

Maandag t/m Zondag
19.30u – 21.30u (vanaf 1 oktober)
19.00u – 21.00u (vanaf 15 oktober)
18.00u – 20.00u (vanaf 25 oktober)
17.30u – 19.30u (vanaf 1 november)

Met bovenstaande tijden houden wij rekening met de zonsondergang.

Informatie en prijzen

Periode te boeken: 1 oktober t/m 13 december
Leeftijd: 10 t/m 13 jaar
Duur: 2 uur
Incl: limonade, koffie en thee (ouders), glowarmbandjes, presentje voor de jarige
Ouders: Het feestje wordt volledig begeleid, maar wij vragen omdat dit feestje in het donker plaatsvindt aan minimaal 1 ouder om op de grond toezicht te houden.

Prijs kinderfeest:

Prijs t/m 10 kinderen: € 159,95
Prijs extra kind: € 15,50 – maximaal 15 kinderen

Boek nu dit kinderfeest!

Recente Beoordelingen