Grijze Jager kinderfeest | Overasselt

Een stoer en uniek kinderfeest in het thema van de populaire boekenserie “De Grijze Jager”! Wordt ook uitverkoren om Grijze Jager te worden en beleef het avontuur! Dat kan natuurlijk ook als je de boeken (nog) niet gelezen hebt!

Voorzien van een camouflage mantel en onder toeziend oog van een leermeester ga je de belangrijkste vaardigheden van de Grijze Jagers ervaren.

Als een echte Grijze Jager ga je aan de slag met hun belangrijkste wapen: pijl en boog. Je leert wat de beste technieken zijn om de pijl in de roos te schieten.

Tijdens de zwaardvecht training zal de leermeester je leren omgaan met een (kunststof-coldsteel) zwaard. Daarna gaan jullie je zwaard skills oefenen door rustig in bewegingen tegen over elkaar slagen te maken en af te weren.

De bekendste Grijze Jager Will kan goed klimmen. Ook jij kan je kwaliteiten laten zien door hoog in een boom te klauteren voorzien van speciale klimgrepen.

Wij wensen de jarige alvast een hele fijne verjaardag en veel plezier met het kinderfeestje!

grijze jager boogschieten  grijze jager kinderfeest  kinderfeest klimmen

Het kinderfeest bestaat uit de volgende activiteiten:

 • Boogschieten (± 45 minuten)
 • Zwaardvecht training (± 30 minuten)
 • Klimbomen (± 45 minuten)

Dagen en tijden

Dit kinderfeestje is te boeken op de volgende dagen en tijden:

Periode: maart t/m november
Dagen: maandag t/m zondag

Tijden:

 • 10.00u – 12.00u
 • 12.30u – 14.30u
 • 15.00u – 17.00u
 • 18.00u – 20.00u (tot 15 september)

In verband met de vele aanvragen en planning is het niet mogelijk om af te wijken van bovenstaande tijden.

Informatie en prijzen

Leeftijd: 8 t/m 13 jaar
Duur: 2 uur
Inclusief: limonade voor de kinderen, koffie en thee voor de ouders, presentje voor de jarige

Prijs kinderfeest op maandag, dinsdag , woensdag, donderdag en vrijdag:

Prijs t/m 10 kinderen: € 154,95
Prijs extra kind: € 15,50 (max. 15 kinderen)

Prijs kinderfeest op zaterdag, zondag en feestdag:

Prijs t/m 10 kinderen: € 164,95
Prijs extra kind: € 16,50 (max. 15 kinderen)

Feestdagen: Nieuwjaarsdag, Goede vrijdag, Pasen, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag, Pinksteren, Kerstmis.

Veiligheid

Onze outdoor kinderfeesten behoren tot de veiligste van Nederland! Het is onze expertise en wij zijn daar dagelijks meer bezig. Van elke activiteit die wij aanbieden, zijn alle mogelijke risico’s in kaart gebracht en daarna zijn deze risico’s door verschillende maatregelen tot een minimum beperkt. Zo hebben wij bijvoorbeeld gesteld dat alleen al de kans op vallen bij hoogte activiteiten niet mag voorkomen. Daarom werken wij o.a. in ons klimbos met een continue zekersysteem, waardoor je zodra je een voet van de grond haalt vast zit aan een zekerkabel en dat permanent blijft tot het moment dat je weer met beide benen op de grond staat.

Lees hier meer over veiligheid en begeleiding tijdens onze activiteiten.

Recente beoordelingen

8 van 10
Fijne locatie voor een kinderfeestje, in het bos, ruimte om te ravotten en relaxte begeleiding. Complimenten voor de begeleider van de activiteiten. Vriendelijk en relaxed. Wij hadden positieve berichten gehoord over deze locatie. Die waren terecht!
Locatie Overasselt (Rijk van Nijmegen)
José uit Doornenburg
02-06-2022
10 van 10
Onze zoon zei: dit was het leukste kinderfeestje dat ik ooit heb gehad Super leuk kinderfeest gehad. Klimexpeditie voor kids vanaf 10 jaar. Heel leuk om te doen (ook voor papa's en mama's), ook heel spannend en uitdagend. Het is echt wel hoog, maar door het zekeringssysteem voelt het heel veilig. Erg leuke en goede begeleiding. Het programma duurt voor de kracht en energie die het kost lang genoeg. Echte een aanrader.
Locatie Overasselt (Rijk van Nijmegen)
Sandra uit Nijmegen
03-06-2022
9 van 10
Escaperoom en lasergamen Als afsluiting van het voetbalseizoen (10 jongens in de leeftijd van 10-11 jaar) hebben we de escaperoom geboekt. Erg leuke ervaring: samenwerken, competitie en vooral veel plezier! Doordat ze iets eerder de code hadden gekraakt, mochten ze ook langer lasergamen. Wil je daarna nog iets eten? Circa 250m verderop zit St Walrick. Een soort pannenkoekenhuis met een leuke speeltuin.
Locatie Overasselt (Rijk van Nijmegen)
Aukje uit Gelderland
26-05-2022
10 van 10
Super leuk! De neigen vonden het fantastisch!
Locatie Overasselt (Rijk van Nijmegen)
Janneke uit Groesbeek
25-04-2022
8 van 10
Geslaagd Klim expeditie kinderfeestje! Het was een geslaagd klim expeditie feestje met goede begeleiding. We konden op de locatie eerst lekker op het terras onze meegenomen lunch op eten. Daarna gingen we klimmen. Het eerste onderdeel was voor sommige kinderen (10 jaar) meteen een beetje spannend, onze tip is om met een makkelijker onderdeel te starten dat geeft de kinderen meer zelfvertrouwen. We hadden het klimbos voor ons zelf en dat was heel fijn. Het lasergamen vonden ze ook erg leuk!
Locatie Overasselt (Rijk van Nijmegen)
Ria uit Rhenoy
25-04-2022
10 van 10
super gaaf kinderfeestje gehad!! Michael alias meneer alias tarzan gaf een goede uitleg, had geduld met 11 meiden en hielp degene met hoogtevrees toch de boom in! Iedereen was enthousiast en wil nog wel een keer!
Locatie Overasselt (Rijk van Nijmegen)
Marlous uit Wijchen
25-04-2022
10 van 10
Hartstikke leuk! Mijn zoon van 9 heeft een geweldig kinderfeestje gehad met zijn vrienden en vriendinnen. Alles werd heel goed en duidelijk uitgelegd en iedereen kreeg genoeg kansen om te oefenen met boogschieten en boom klimmen. De begeleider heeft het heel leuk gedaan en is erg kindvriendelijk. Wie weet zijn we volgend kinderfeestje terug voor het klimbos!
Locatie Overasselt (Rijk van Nijmegen)
Goncha uit Nijmegen
24-04-2022
10 van 10
Heel leuk opgezet! Kids hebben genoten! Leuke escaperoom. Spannend maar niet te en ingewikkeld, maar niet te. Passend bij de leeftijd van ongeveer 11 jaar. Gevarieerd en leuk!
Locatie Overasselt (Rijk van Nijmegen)
Yvonne uit Oosterbeek
11-04-2022
8 van 10
Spannend Leuke feestje
Locatie Overasselt (Rijk van Nijmegen)
Nina uit Nijmegen
24-03-2022
10 van 10
Fantastisch kinderfeest gehad! We hebben met tien kinderen de escaperoom gedaan. Dat vonden ze erg leuk en uitdagend. Daarna hebben ze wat gedronken in een mooie, ruime zaal en vervolgens zijn ze gaan lasergamen in het bos. Mooie, groene locatie! Zeker voor herhaling vatbaar.
Locatie Overasselt (Rijk van Nijmegen)
Suzanne uit Nijmegen
31-01-2022

Grijze Jager kinderfeest

 • Boogschieten

 • Zwaardvecht training

 • Klimbomen

 • Incl. limonade, koffie en thee

Vanaf € 154,95

Prijzen kinderfeest

maandag t/m vrijdag:

Prijs t/m 10 kinderen: € 154,95
Prijs extra kind: € 15,50

 

zaterdag, zondag, feestdag:

Prijs t/m 10 kinderen: € 164,95
Prijs extra kind: € 16,50

 

Inclusief:

–  Limonade voor de kinderen
–  Koffie en thee voor de ouders
–  Presentje voor de jarige

Overasselt - Kaart omgeving Nijmegen