De natuur maakt hongerig
Je krijgt nergens zo’n lekkere trek van als de frisse buitenlucht. Onze koks verzorgen dan ook graag voor jullie de maaltijden.
Op onze locatie in Overasselt beschikken wij over een professionele horecakeuken waar de maaltijden worden bereid. Wij zijn géén sterrenrestaurant, maar onze maaltijden zijn van goede kwaliteit, lekker, afwisselend en voedzaam. Wij verzorgen maaltijden van een los ontbijt tot aan vol pension.
Voor de ingrediënten van de maaltijden werken wij veel met streekproducten en plaatselijke ondernemers:
- Hanos Nijmegen.
- Bakkerij Derks uit Overasselt: het dagelijks bezorgen van vers brood.
- Keurslager Hermanussen uit Overasselt: het verzorgen van heerlijk vlees voor onze barbecues en buffetten.
- Landwinkel van Wagenberg uit Overasselt: het leveren van vers fruit en fruitsappen.
Maaltijd bijzonderheden
Wij houden rekening met bijzonderheden die door onze gasten worden doorgegeven. Je kan hierbij denken aan allergieën, vegetarische maaltijden, diëten en geloofsovertuigingen (o.a. halal).
Maaltijd varianten
Het is mogelijk om de maaltijden in diverse vormen uit te laten serveren.
- De maaltijden worden in buffetvorm in de eetzaal uitgeserveerd.
- Een lunch is in de vorm van een lunchpakket (zelf smeren bij het ontbijt).
- Groep helpt mee met het afruimen van de tafels en het opruimen van de eetzaal.
- De afwas wordt verzorgd door medewerkers van Het Buitencentrum.
- Wij cateren de maaltijden naar jullie eigen groepsruimte.
- Jullie maken gebruik van het serviesgoed uit de eigen groepskeuken.
- Tafeldekken, koffie en thee zetten (broodmaaltijden) dienen jullie zelf te verzorgen.
- Het opruimen en afwassen verzorgen jullie zelf als groep.
Bij een verblijf in groepsverblijf Blokhutten worden de maaltijden standaard gecaterd.
Maaltijden
Horecakeuken
Kwaliteit en voedzaam
Ontbijt tot vol pension
Barbecues en buffetten
Ontbijt standaard
- Wit- en waldkornbrood
- Beschuit en crackers
- Cornflakes en cruesli
- Vleeswaren (2 soorten)
- Zoetwaren (4 soorten)
- Kaas
- Boter
- Yoghurt
- Melk
- Koffie en thee
Lunchpakket – smeren bij ontbijt
- Aanvulling met stuk fruit
- Aanvulling met blikje drinken
Lunch eetzaal
- Wit- en waldkornbrood
- Beschuit en crackers
- Vleeswaren (2 soorten)
- Zoetwaren (4 soorten)
- Kaas
- Boter
- Melk
- Koffie en thee
Voorgerecht
- Soep van de dag
Hoofdgerecht (keuze)
- Friet met snack, rauwkost, appelmoes en sauzen
- Aardappelschijfjes met kipburger, warme groenten, appelmoes en sauzen
- Gekookte aardappelen met gehaktbal, jus, warme groenten en appelmoes
- Aardappelpuree met lekkerbek, ravigotesaus en warme groenten
- Macaroni bolognese met rauwkost, komkommer salade room en kaassnippers
- Spaghetti bolognese met rauwkost, komkommer salade room en kaassnippers
- Lasagne met rauwkost en komkommer salade room
- Rijst met kip kerrie en warme groenten
- Nasi goreng met kip, atjar tjampoer, satésaus en kroepoek
Nagerecht (keuze)
- Vla met slagroom
- Fruitcocktail met slagroom
- Bavarois met slagroom
- Appeltaart met slagroom
- Vers fruit (appels, mandarijnen en bananen)
- Waterijsje
Barbecue “Standaard”
- Barbecueworstje
- Hamburger
- Satéstokjes
Barbecue “Vegetarisch”
- Groente schijf
- Groente spies
- Kaassoufflé
Barbecue “Buitencentrum”
- Karbonade
- Grillburger
- Shaslick
- Satéstokje
Barbecue “Exclusief”
- Zalmmoot in folie
- Entrecote
- Medaillon varkenshaas
- Luxe kalkoenspies
Bijgerechten
- Rundvleessalade
- Kartoffelsalade
- Rauwkostsalade
- Komkommer salade
- Vruchtjes
- Stokbrood
- Kruidenboter
- Satésaus
- Barbecuesaus
- Knoflooksaus
- Cocktailsaus
Stamppottenbuffet
Erwtensoep, boerenkool, hutspot, zuurkoolstamppot, rookworst, speklap, klapstuk, gebakken spekjes en jus.
