Groepsaccommodaties

Groepsaccommodatie Veluwe, Oldebroek

Zoekt u grote groepsaccommodatie, groepsverblijven en groepshuizen op de Veluwe? Dan zit u bij Buitencentrum Oldebroek goed. Onze groepsaccommodaties, gelegen aan de noordwest kant van de Veluwe, beschikken over totaal 200 slaapplaatsen verdeeld over twee groepsaccommodaties, een groepshuis en de Bos Lodges.

De groepsaccommodaties:

Dennen groepsaccommodatie

De Dennen groepsaccommodatie heeft een ruime recreatie-/eetzaal met een prachtig uitzicht over het terrein. De zaal biedt zitgelegenheid voor 90 personen. Er is een huiskamer aanwezig met een gezellig zitje. Direct aan de recreatiezaal grenst het grote terras voorzien van zitjes in de vorm van picknicksets. De bijbehorende zelfverzorgingskeuken heeft een inventaris voor 90 personen en beschikt over een vaatwasser, professionele koffiemachine en een magnetron/oven. De groepsaccommodatie heeft op de begane grond en op de 1e verdieping 25 slaapkamers voor in totaal 90 personen.

Lees meer over de Dennen groepsaccommodatie.

Eiken groepsaccommodatie

De Eiken groepsaccommodatie heeft een recreatie-/eetzaal met zitgelegenheid voor 40 personen. Direct aan deze zaal bevindt zich een huiskamer die gezellig is ingericht met bankstellen, een houtkachel en televisie. Aan de zaal grenst het terras voorzien van zitjes in de vorm van picknicksets. De bijbehorende zelfverzorgingskeuken heeft een inventaris voor 40 personen. De slaapkamers bevinden zich gelijkvloers en bestaan uit twee- en vierpersoonskamers voor in totaal 40 personen.

Lees hier meer over de Eiken Groepsaccommodatie.

Groepshuis Het Sparrenhuis

Het Sparrenhuis is een vrijstaande groepsaccommodatie geschikt voor 35 personen. Door de ligging biedt deze accommodatie veel privacy.

Lees hier meer over groepsaccommodatie Het Sparrenhuis.

Bos Lodges groepsverblijf

Een prachtig basic volledig uit hout opgetrokken verblijfslocatie geschikt voor 36 personen.

Lees hier meer over de Bos Lodges.

Bij te boeken

Tijdens een verblijf in een van onze groepsaccommodatie kunt u alles zelf verzorgen van maaltijden tot aan het vermaak van de groep. Uiteraard is het mogelijk om dit alles of een deel hiervan aan ons uit te besteden. Lees hier de mogelijkheden die wij hebben als het gaat om de maaltijden.

Wenst u uitdagende activiteiten tijdens uw verblijf kunt u hier meer over lezen.

Grote groepen en exclusiviteit

Wanneer u als groep bij ons verblijft heeft u automatisch binnen uw groepsaccommodatie exclusiviteit. U heeft (een) eigen recreatieza(a)l(en), eigen sanitair, eigen keuken, eigen slaapruimtes en een eigen terras. Binnen deelt u dus niets met andere groepen.

De grotere groepen (denk hierbij aan 90 personen of meer) kunnen wij al snel meer exclusiviteit bieden door bijvoorbeeld meerdere groepsaccommodaties in het hoofdgebouw toe te wijzen. Ook voor bepaalde evenementen of groepen die over de 200 personen heen gaan, kunnen wij de complete locatie verhuren.