Tiemen Klijnstra

 

tiemen-klijnstra-het-buitencentrum Wie ben ik:          Tiemen Klijnstra

Wat ben ik:          Locatiemanager Oldebroek

Waar woon ik:    Oldebroek

mailicoontiemen@hetbuitencentrum.nl

 

Vanaf het eerste uur op avontuur!

Mijn roots liggen in 1999, toen ik als deelnemer meeging met Club Adventure Jeugdvakanties en zo kennismaakte met de organisatie van collega en werkgever Ronald. Van dondersteen bij Club naar manager van Het Buitencentrum in Oldebroek!

Aangenaam!

Ik ben Tiemen Klijnstra en momenteel in functie als locatie manager Oldebroek. Hier hou ik me bezig met het in- en uitchecken van groepen, het aansturen van de keuken en schoonmaak, het opleiden van instructeurs en het coördineren van evenementen. Tussendoor verzorg ik rondleidingen en zorg ik dat de accommodaties in goede conditie blijven.

Een afwisselende baan, waarbij elke dag er anders uitziet en ik dagelijks te maken heb met verschillende doelgroepen. En dat midden in de natuur, voor mij een ideale werkplek!

Geschiedenis

Vanaf jongs af aan was ik al veel buiten. Buiten spelen, avontuurlijke vakanties met mijn ouders en later (zonder ouders) naar het buitenland. Mijn eerste echte bijbaan was bij de survival in Almere, daar waar ik ben opgegroeid en leerde ik groepen begeleiden.

Na de basis- en middelbare school ben ik de opleiding Sport en Bewegen gaan doen en heb ik stage gelopen bij Club. Sindsdien ben ik talloze zomers vrijwillig mee geweest als kampleiding en verder doorgegroeid naar coördinator. De vervolg opleiding Sport, Management en Ondernemen sloot perfect aan op mijn prille carrière en in 2008 was ik er klaar voor om full time te gaan werken.

Begin 2009 kwam ik als coördinator buitensport binnen bij Het Buitencentrum in Overasselt en stond ik vooral buiten tussen alle deelnemers activiteiten uit te voeren. Sinds de uitbreiding in 2013 ben ik werkzaam als manager en zorg ik voor het reilen en zeilen in Oldebroek.

Privé

In 2013 ben ik vanuit Nijmegen verhuist naar ’t Loo Oldebroek en nu woon ik op loop afstand van de accommodatie midden in de bossen van Oldebroek. Het werk in deze branche is vrij onregelmatig maar ondanks dat is er ruimte voor privé plezier. Zo doe ik vaak mountainbiken en klimmen, probeer ik op de mooie dagen te gaan zeilen en ga ik jaarlijks op wintersport om met de vriendengroep te gaan snowboarden.