Boskapel

Bent u op zoek naar een unieke, natuurlijke en inspirerende BUITEN locatie voor een meeting, evenement of groepsuitje? Ook dan bent u bij ons aan het goede adres.

Boskapel

In de voormalige boskapel op ons terrein in Overasselt geniet u samen met uw gasten van een hapje en een drankje in een ongedwongen sfeer. Op het ruime terras heeft u een prachtig uitzicht op de omgeving en u kunt deelnemen aan uitdagende activiteiten die rondom de boskapel plaatsvinden.

Groepsuitjes Boskapel daguitjes (1) Boskapel daguitjes (10)

De gezellige boskapel met een oppervlakte van 120m², grote karakteristieke raampartijen, dansvloertje, bar en diverse zitjes staan garant voor een leuk dagje uit.

Arrangementen

Als uitgangspunt voor uw groepsuitje hebben wij verschillende arrangementen samengesteld. Wij bieden een ruime keuze uit verzorgingsmogelijkheden en activiteiten om uw groepsuitje compleet te maken.

Zo kunt u zelf een arrangement aanpassen door middel van toevoegingen of wijzigingen van de verzorgingsmogelijkheden en activiteiten.

Hierdoor sluit het verblijf altijd perfect aan op uw wensen!

Bekijk hier ons aanbod van groepsuitjes en arrangementen.

Feest en bruiloft

De boskapel is bijzonder geschikt voor een mooi feest of een bijzondere bruiloft. Het Buitencentrum is trouwlocatie van de Gemeente Heumen. Het is dus ook mogelijk de huwelijksvoltrekking te laten plaatsvinden in de boskapel of in een van de groepsruimtes van de groepsaccommodaties.

Bekijk hier ons arrangement Huwelijksfeest

Fotoalbum boskapel

Even rondkijken bij de boskapel in 360°

Maak zelf een virtuele tour in en rondom de boskapel en over het terrein en krijg alvast een goede indruk.