Groepsaccommodaties

Groepsaccommodaties bij Nijmegen

Zoekt u een grote groepsaccommodatie, groepsverblijven of groepshuizen in de buurt van Nijmegen? Dan zit u bij Buitencentrum Overasselt goed. Deze groepsaccommodatie, circa 15 kilometer onder Nijmegen, beschikt over 200 slaapplaatsen verdeeld over verschillende slaapkamers en slaapzalen.

Vennen groepsaccommodatie

De Vennen groepsaccommodatie is het grootst met een recreatiezaal van 144m2 en slaapgelegenheid tot en met 100 personen. Deze recreatiezaal is geschikt voor grote groepen van 50 tot 100 personen. Zitgelegenheid voor tenminste 100 personen, sfeervolle openhaard en een projectiescherm. Het voorplein van deze accommodatie dient als terras met zitjes in de vorm van picknicksets. De bijbehorende zelfverzorgingskeuken heeft een inventaris voor 80 personen. De groepsaccommodatie bestaat uit een slaapzaal voor 32 personen en vier-, zes- en acht-persoons kamers die samen slaapgelegenheid bieden voor maximaal 100 personen.

De Vennen groepsaccommodatie heeft naast de ruime recreatiezaal op de begane grond nog een extra zaal op de 1e verdieping met prachtig uitzicht en een ruim balkon. In totaal heeft u dus de beschikking over twee ruime recreatieruimtes.

Lees meer over de Vennen groepsaccommodatie.

Heide groepsaccommodatie

De Heide groepsaccommodatie heeft een recreatiezaal van 75m2 en is uitermate geschikt voor groepen van 30 tot 80 personen. Deze Heidezaal heeft de beschikking over tafels en stoelen voor 60 personen, sfeervolle openhaard en een projectiescherm. De zaal grenst aan het binnenplein voorzien van een overkapping en zitjes in de vorm van picknicksets. De bijbehorende zelfverzorgingskeuken heeft een inventaris voor 80 personen. Deze middelgrote groepsaccommodatie bestaat vier-, acht-, twaalf- en veertien-persoons kamers die samen slaapgelegenheid bieden voor maximaal 80 personen.

Lees meer over de Heide groepsaccommodatie.

Blokhutten groepsverblijf

Het Blokhutten groepsverblijf bestaat uit verschillende houten blokhutten die garant staan voor een gezellig verblijf waarbij u back-to-basic gaat door te overnachten midden in de natuur. Deze accommodatie is geschikt voor groepen van 30 tot 40 personen. Het Blokhutten groepsverblijf heeft de beschikking over een gezellige recreatie groepsverblijf van 50m2 voorzien van tafels en stoelen voor 40 personen, openslaande deuren en een houtkachel. Het aangrenzende terras bestaat uit diverse picknicksets. Groepsverblijf Blokhutten heeft een keuken blokhut met keukeninventaris voor 40 personen. Naast 32 slaapplaatsen in de palenhuisjes is er nog een blokhut met 8 tot 12 slaapplaatsen.

Lees hier alles over het Blokhutten groepsverblijf tot 40 personen.

Bij te boeken

Tijdens een verblijf in een van onze groepsaccommodatie kunt u alles zelf verzorgen van maaltijden tot aan het vermaak van de groep.
Uiteraard is het mogelijk om dit alles of een deel hiervan aan ons uit te besteden.

Lees hier de mogelijkheden die wij hebben als het gaat om maaltijden en wenst u uitdagende activiteiten tijdens uw verblijf kunt u daar hier ook meer over lezen.

Grote groepen en exclusiviteit

Wanneer u als groep bij ons verblijft heeft u automatisch binnen uw groepsaccommodatie exclusiviteit. U heeft (een) eigen recreatieza(a)l(en), eigen sanitair, eigen keuken, eigen slaapruimtes en een eigen terras. Binnen deelt u dus niets met andere groepen.

De grotere groepen en denk hierbij aan 100 personen of meer kunnen wij al snel meer exclusiviteit bieden, door bijvoorbeeld meerdere groepsaccommodaties in het hoofdgebouw toe te wijzen. Voor bepaalde evenementen of groepen die over de 200 personen heen gaan, kunnen wij ook de complete locatie verhuren.

Onze groepsaccommodatie opties: