Trouwen bij Het Buitencentrum

Proficiat met jullie voorgenomen huwelijk ! En wat is er mooier dan trouwen midden in de natuur?

Van het ja-woord tot en met een BUITENGEWOON leuke feestavond met eventueel een afsluitende overnachting. Dag-, feest- en/of slaapgasten? Het kan allemaal bij Het Buitencentrum Oldebroek.

Ceremonie

Willen jullie je liefde voor elkaar laten bezegelen (door de buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand) in een huwelijk of een geregistreerd partnerschap? Het Buitencentrum Oldebroek is aangewezen als vaste trouwlocatie in de gemeente Oldebroek.

Voor het feestelijk moment kunnen jullie gebruik maken van een bruiloft arrangement maar een offerte op maat behoort zeker tot de mogelijkheden. Ons ervaren team van de servicedesk staat jullie als toekomstig bruidspaar met veel plezier en enthousiasme te woord om wensen en mogelijkheden op elkaar af te stemmen. De mogelijkheden zijn ongekend groot en uiteraard denken we graag met jullie mee over de invulling van deze voor jullie BUITENGEWOON bijzondere dag.

Zijn jullie een bruidspaar dat graag zelf de touwtjes in handen heeft? Willen jullie alles zelf organiseren, elders trouwen of alleen gebruik maken van één van onze accommodaties? Ook dan ben je bij ons aan het goede adres. Al onze accommodaties hebben een eigen ruimte en eigen keuken. In deze eigen ruimte kunnen jullie je gasten ontvangen, dineren, een feestavond organiseren en aansluitend kan iedereen of een deel van jullie gasten blijven overnachten.

Maaltijden en hapjes

Samen met jullie dag- of feestgasten gezellig gebruik maken van een BBQ of diner verzorgt door Het Buitencentrum of zelf invulling geven aan je diner? Wil je hapjes tijdens de feestavond door ons laten serveren of kies je toch liever voor een diner en hapjes in je eigen stijl? Laat ons weten wat je in de gedachten hebt en we gaan voor je aan de slag. Suggesties van onze kant kunnen je wellicht helpen om een keuze te maken.

Blijven jullie ook overnachten, dan kunnen jullie de volgende ochtend zelf voor je ontbijt zorgen. Nog even nagenieten zonder de zorgen van het klaar maken van het ontbijt? Laat ons dan het ontbijt verzorgen! Zo kunnen jullie samen met de gasten onder het genot van een broodje met een kop koffie/thee nog even gezellig napraten.

Overnachten

Na de feestavond kunnen jullie comfortabel overnachten in één van onze accommodaties van 20 tot 200 personen. Zo kan je kiezen voor een volledig uit hout opgetrokken groepsverblijf de Bos lodges. Of voor één van onze sfeervolle groepsaccommodaties. Wat je voorkeur ook zal zijn, de kans is groot dat je in de ochtend wakker wordt met het geluid van fluitende vogels.

Trouwlocatie Oldebroek

  • Ceremonie

  • Receptie

  • Feestavond

  • Overnachten

Het Buitencentrum Oldebroek - Plattegrond Oldebroek Zwolle

Vooraf een kijkje nemen?

Willen jullie onze locatie(s) bezichtigen om te kijken naar de mogelijkheden en sfeer te proeven? Dan kunnen we voor jullie een bezichtiging inplannen. Tijdens de bezichtiging beantwoorden we al jullie vragen en kunnen we een vrijblijvende kosteloze offerte voor jullie gaan maken.

Maak zelf alvast een virtuele tour door de accommodaties en over het terrein.