Het Buitencentrum Actief schoolreisje
Aantal Personen
Prijs
Datum aankomst
Locatie


Aantal DagenActief schoolreisje

Schoolreis en schoolreisjes

Een actief schoolreisje is een mooie beleving

Een schoolreis, schoolreisje of school uitje is voor kinderen vaak een onvergetelijk avontuur. Niet in eigen bed slapen, spannende activiteiten, samen eten en leuke schoolreisspellen. Een onbezorgd paradijs voor de kinderen, maar ook een hele verantwoordelijkheid voor u als organisator. Het Buitencentrum realiseert zich dat. Op onze twee prachtige locaties in Gelderland kunt u een verantwoord, veilig en avontuurlijk schoolreis organiseren.

Schoolreisje in Survival stijl met vuur maken, klimmen en veel meer

Het Buitencentrum biedt verschillende schoolreisjes aan die perfect aansluiten op uw budget en de doelgroep van uw school. Zo is er een survival schoolreis met veel stoere activiteiten, zoals een trapeze ladder. Maar ook een klassiek schoolreis, waarin er elke dag 1 activiteit plaats vindt. Het basis schoolreisje is het vriendelijkst geprijsd en heeft een compleet programma, waar u alleen zelf de maaltijden dient te verzorgen.

Elk schoolreisje zit in ieder geval vol met actie en avontuur. Zo kunnen de scholieren in elk arrangement plezier maken in een klimbos, veel educatieve spellen spelen en natuurlijk rond een gezamenlijk kampvuur zitten. Het schoolreisje is al met al een mooie combinatie van spel- en leermomenten die de binding tussen kinderen stimuleert en intensiveert.

Een schoolreis kan niet zonder goed eten

Binnen onze schoolreis arrangementen worden de maaltijden door Het Buitencentrum bereid en verzorgd. Het is aanschuiven en opscheppen maar! U heeft zelf de mogelijkheid om te kiezen wat u eet en wij houden rekening met vegetariërs, halal-maaltijden en diëten.

Deskundige schoolreis begeleiding

Bij alle activiteiten zorgt Het Buitencentrum voor deskundige begeleiding zodat uw schoolkamp altijd verantwoord verloopt. Grote groepen worden gesplitst in kleinere, overzichtelijke groepjes en het terrein is geheel afgesloten voor buitenstaanders. Zo kunnen de kinderen maar ook u als begeleider zorgeloos genieten van een mooi schoolreisje. Al onze goedkope accommodaties voldoen bovendien aan de geldende veiligheidsnormen.

Bekijk hieronder al onze schoolreis-arrangementen.

Zoekt u alleen een groepsaccommodatie voor uw schoolkamp? kijk dan hier voor het aanbod groepsaccommodaties