Het Buitencentrum Groepsaccommodatie Gelderland
Aantal Personen
Aantal slaapkamers
Prijs
Datum aankomst
Locatie


Groepsaccommodatie Gelderland

Bent u opzoek naar een grote groepsaccommodatie in Gelderland? Het Buitencentrum beschikt over 2 locaties in Gelderland: Groepsaccommodaties op de Veluwe (Oldebroek) & nabij Nijmegen (Overasselt) en beide midden in de natuur.

Groepsaccommodatie Veluwe

Prachtige groepsaccommodatie, groepsverblijven en groepshuizen op de Veluwe, nabij Zwolle. 23 hectare privéterrein met volleybal-, voetbal- en basketbalveld en midden in de natuur. De groepsaccommodatie beschikt over 2- en 4 persoonsslaapkamers en heeft ruime recreatiezalen.

Groepsaccommodatie Nijmegen

Prachtige groepsaccommodatie in de schitterende omgeving tussen Nijmegen en Groesbeek. Gelegen in het uitgestrekte natuurreservaat De Hatertse & Overasseltse Vennen. Slaapplaatsen voor 30 t/m 220 personen. Groepsaccommodatie Gelderland met ruim 180 slaapplaatsen, een huttenkamp en een boskapel voor eendaagse activiteiten zoals een bruiloft, jubileum of andere feestelijke, of sportieve gelegenheid.

Mogelijkheden groepsaccommodatie Gelderland

Onze groepsaccommodaties in Gelderland zijn uitermate geschrikt voor: Schoolkampen, Familieweekend, Kinderfeestjes en Groepsuitjes.