Het Buitencentrum Groepsaccommodatie voor 40 personen
Aantal Personen
Aantal slaapkamers
Prijs
Datum aankomst
Locatie


Groepsaccommodatie voor 40 personen

Groepsaccommodatie 40 personen

In Gelderland beschikken wij over een groepsaccommodatie voor 40 personen. In Noord-Gelderland in de bossen van de Veluwe net onder Zwolle in ’t Loo Oldebroek. In Zuid-Gelderland in natuurreservaat de Hatertse en Overasseltse vennen vlakbij Nijmegen.

Groepsaccommodatie voor 40 personen regio Nijmegen

In het Zuiden van Gelderland op de grens van Limburg en Brabant ligt onze groepsaccommodatie voor 40 personen midden in een prachtig natuurgebied. De bereikbaarheid is heel goed, vanaf snelweg de A73 staat u binnen 5 minuten bij onze groepsaccommodatie en vanaf centraal station Nijmegen rijdt de bus in een verbinding door naar onze bushalte voor de deur.

In Overasselt is de groepsaccommodatie zeer ruim en bij uitstek geschikt voor groepen voor 40 personen. We beschikken over een groepsaccommodatie met twee mooie groepsruimtes en groepsaccommodatie met binnenplaats en overkapping die elke barbecue tot een succes maakt.

Groepsaccommodatie voor 40 personen bij Zwolle

In Noord Gelderland midden in de bossen van de Veluwe ligt onze groepsaccommodatie voor 40 personen in een prachtige landschap. De enorme ruimte van 23 hectare eigen bossen, daar beschik je als groep over en dat biedt natuurlijk heel veel mogelijkheden, zoals wandelen, struinen, avondspellen, hutten bouwen en buitensport activiteiten.

De groepsaccommodatie voor 40 personen in Oldebroek beschikt over veel 4-/3- en 2-persoons slaapkamers wat door veel groepen als zeer prettig wordt ervaren.

Bekijk hieronder ons aanbod aan groepsaccommodaties voor 40 personen.