Het Buitencentrum Schoolkamp locatie
Aantal Personen
Aantal slaapkamers
Prijs
Datum aankomst
Locatie


Schoolkamp locatie

Perfecte schoolkamp locaties

Bent u op zoek naar een schoolkamp locatie, voor uw school of onderwijs instelling? Stop dan nu met zoeken. Wij hebben twee prachtige schoolkamp locaties in de vorm van groepsaccommodaties en groepshuizen die sfeervol zijn ingericht met veel binnen en buiten ruimte. De beste ruimte voor schoolkamp activiteiten!

Altijd een passende schoolkamp locatie in Gelderland

Een locatie zoeken voor uw schoolkamp of schoolreis begint vaak bij het aantal leerlingen. Onze groepsaccommodaties zijn geschikt voor 30 t/m ruim 200 leerlingen. Wat wel zo’n prettig idee is dat u altijd privacy krijgt in uw groepsaccommodatie – eigen recreatieruimtes, eigen slaapkamers, eigen sanitair en terrassen. Op de schoolkamp locatie heeft u de keuze om alles helemaal zelf te regelen van maaltijden tot programma. Alles er tussen is mogelijk (losse maaltijden of activiteiten), maar ook is het mogelijk een compleet schoolkamp arrangement af te nemen.

De schoolkamp locatie moet tegen een stootje kunnen

Onze locaties zijn speciaal ingericht voor schoolkampen. Naast veel ruimte, kunnen onze accommodaties tegen een stootje en hoeft u niet bang te zijn dat u achteraf voor onverwachte kosten komt te staan. Op onze locatie in Oldebroek beschikken wij over een eigen privé bos van 23 hectare, waar je als school vrij bent om leuke spellen en tochten (ook na zonsondergang – in tegenstelling tot veel andere locaties) te organiseren. Lekker struinen en hutten bouwen moet natuurlijk ook kunnen!

Bekijk hieronder ons complete aanbod van groepsaccommodaties en groepsverblijven voor een perfect schoolkamp Gelderland!