Het Buitencentrum Schoolkamp
Aantal Personen
Prijs
Datum aankomst
Locatie


Aantal DagenSchoolkamp

Schoolkamp organiseren

Een schoolkamp of school-uitje om nooit te vergeten

Een schoolkamp, schoolreisje of jeugdkamp is voor kinderen vaak een onvergetelijk avontuur. Niet in eigen bed slapen, spannende activiteiten, samen eten en leuke spellen. Een onbezorgd paradijs voor de kinderen, maar ook een hele verantwoordelijkheid voor u als organisator. Het Buitencentrum realiseert zich dat. Op onze twee prachtige locaties in Gelderland kunt u een verantwoord, veilig en avontuurlijk schoolkamp of jeugdkamp organiseren. Zowel op de accommodaties in Overasselt als in Oldebroek kunt u gebruik maken van goedkope ruime groepsaccommodaties met mooie kamphuizen inclusief voldoende sanitaire voorzieningen, verantwoorde maar ook lekkere maaltijden en een bruisend dagprogramma.

Survival stijl met: zelf vuur maken, leuke spellen en nog veel meer

Het Buitencentrum biedt verschillende arrangementen aan om de leukste ervaring te creëren voor uw groep. Zo is er een survivalkamp met veel stoere activiteiten, zoals een trapeze ladder. Maar ook een klassiek schoolkamp, waarin een mooie balans tussen de verschillende activiteiten is.

Elk arrangement zit in ieder geval twee dagen boordevol met actief plezier. Zo kunnen de scholieren in elk arrangement plezier maken in een klimbos, veel educatieve spellen spelen en natuurlijk rond een gezamenlijk kampvuur zitten. Het schoolkamp is al met al een mooie combinatie van spel- en leermomenten die de binding tussen kinderen stimuleert en intensiveert.

Een schoolkamp kan niet zonder goed eten

Binnen de arrangementen worden de maaltijden door Het Buitencentrum bereid en verzorgd. Het is aanschuiven en opscheppen maar! U heeft zelf de mogelijkheid om te kiezen wat u eet en wij houden rekening met vegetariërs, halal-maaltijden en diëten.

Deskundige begeleiding

Bij alle activiteiten zorgt Het Buitencentrum voor deskundige begeleiding zodat uw schoolkamp altijd verantwoord verloopt. Grote groepen worden gesplitst in kleinere, overzichtelijke groepjes en het terrein is geheel afgesloten voor buitenstaanders. Zo kunnen de kinderen maar ook u als begeleider zorgeloos genieten van een mooi schoolreisje of jeugdkamp. Al onze goedkope accommodaties voldoen bovendien aan de geldende veiligheidsnormen.

Bekijk hieronder onze arrangementen op locatie Overasselt.

Zoekt u alleen een groepsaccommodatie voor uw schoolkamp? Kijk dan hier voor het aanbod groepsaccommodaties