Robinson Games zijn de perfecte manier om de geest uit te dagen en het lichaam te testen. Deze spellen zijn geïnspireerd op de TV-show Robinson en worden gespeeld op een afstand. Met uitdagende games zoals eilandhoppen, hefboom proef, houd het evenwicht, labyrint, puzzel en eindproef hebben deze spellen bewezen een van de meest fantastische manieren te zijn om samen te komen om je fysieke, mentale en emotionele gezondheid te versterken. Ontdek hieronder hoe je deze games kunt spelen en wat je kunt verwachten.

Eilandhoppen

Eilandhoppen is een spel waarbij spelers van punt naar punt moeten springen, waarbij het doel is om als eerste het einde van het parcours te bereiken. De vloer is lava en de spelers moeten zich verplaatsen met planken en andere objecten. Maar pas op! Als je valt, moet je terug naar het beginpunt en opnieuw beginnen. Het spel kan online of op locatie worden gespeeld en het is een geweldige manier om je kracht, uithoudingsvermogen en coördinatie te testen.

Hefboom proef

Hefboom Proef is een spel waarbij deelnemers een object van de ene locatie naar de andere moeten transporteren zonder het met hun handen aan te raken. Het verplaatsen van het object moet plaatsvinden met behulp van een hefboom. Het doel van het spel is om het object zo snel mogelijk naar de eindlocatie te brengen. Dit spel vereist kracht, precisie en een goed begrip van de mechanica van hefbomen en is perfect voor groepen die graag uitdagingen aangaan.

Houd het evenwicht

Houd het evenwicht is een spel waarbij deelnemers op een boomstam zitten en proberen elkaar van de boomstam af te duwen. Het doel is om als laatste op de boomstam te blijven zitten. Het spel kan online of op locatie worden gespeeld en is een geweldige manier om balans, uithoudingsvermogen en behendigheid te testen.

Labyrint

Labyrint is een spel waarbij deelnemers door een doolhof moeten navigeren en de uitgang moeten vinden. Het doolhof kan eenvoudig of complex zijn en het doel is om zo snel mogelijk de uitgang te bereiken. Dit spel is perfect voor groepen die graag puzzels oplossen en hun strategie en oriëntatievermogen willen testen.

Puzzel

Puzzel is een spel waarbij teams tegen elkaar strijden om puzzels op te lossen. Het puzzelspel varieert van eenvoudige puzzels tot zeer complexe en uitdagende puzzels. Het doel is om als eerste team de puzzel op te lossen en te winnen. Het spel kan online of op locatie worden gespeeld en is perfect voor groepen die hun probleemoplossende vaardigheden willen testen.

Eindproef

Eindproef is een spel waarbij deelnemers een reeks uitdagingen moeten voltooien om zo snel mogelijk het einde te bereiken. De uitdagingen variëren van fysieke uitdagingen tot mentale en emotionele uitdagingen. Het doel is om te bewijzen dat je zowel fysiek als mentaal sterk bent. Dit spel is perfect voor groepen die op zoek zijn naar een ultieme uitdaging.

De ultieme overlevingsuitdaging

Je hoeft niet op een onbewoond eiland te zijn om te genieten van de spanning en sensatie van Robinson Games. De games zijn geschikt voor iedereen en zijn een geweldige manier om fysiek, mentaal en emotioneel gezond te blijven. Je kunt op de onze locaties zeker genieten van uitdagende spellen zoals eilandhoppen, hefboom proef, houd het evenwicht, labyrint, puzzel en eindproef. Dus verzamel je vrienden en speel de Robinson games samen deze fantastische spellen bij Het Buitencentrum. Veel plezier!

Naast het aanbod van onze Robinson games zijn er andere activiteiten voor groepuitjes. Denk daarbij aan ons klimbos in Nijmegen of ons klimbos in Zwolle waar je als groep een leuke ervaring kunt krijgen. Ben je op zoek naar een van deze ervaringen of de rest van ons aanbod? Neem dan gerust contact met ons op.