Boog- en blaaspijpschieten

Onder begeleiding van een instructeur maak je eerst kennis met de pijl en boog. Je leert wat de beste technieken zijn om de pijl in de roos te kunnen krijgen. Dan zal een leuke en sportieve wedstrijd aantonen wie de beste boogschutter van de groep is.

Boogschieten is geschikt voor iedereen. Wij hebben rechts en links handige bogen en ook speciale kinderbogen om mee te schieten.

Bij het blaaspijpschieten zul je met een professionele stalen blaaspijp proberen de roos te raken met de bijbehorende pijltjes. Ook hier wordt gekeken wie de meeste punten bij elkaar verzamelt. Voor de jongere doelgroep werken wij met ballonnen waarop kan worden geschoten.

Informatie en prijzen

Locatie: Overasselt en Oldebroek
Duur: ca. 1½ uur
Leeftijd: vanaf 8 jaar

Prijs t/m 10 deelnemers: € 140,00 per groep
Prijs vanaf 10 deelnemers: € 14,00 per persoon

Groepsgrootte
Wij gaan er van uit dat er 10 tot 15 personen tegelijk deelnemen aan de activiteit. Mocht de groep groter zijn, dan adviseren wij er extra activiteiten uit ons aanbod naast te kiezen. Hierdoor kan iedereen actief bezig zijn. Het is ook mogelijk om voor een activiteitenprogramma te kiezen met een doordraai-systeem, waarbij de subgroepen aan meerdere activiteiten kunnen deelnemen.

Wij kunnen activiteitenprogramma’s draaien voor groepen van 10 tot ruim 150 personen. Wij helpen je graag met het samenstellen van een activiteitenprogramma.

Kortingen
Wanneer je meerdere activiteiten afneemt met 25 personen of meer, dan ontvang je een leuke korting!

2 activiteiten naar keuze:   7% korting
3 activiteiten naar keuze: 15% korting
4 activiteiten naar keuze: 20% korting

Veiligheid

De veiligheid van onze gasten staat voorop en om dit te waarborgen werken wij met een speciaal veiligheidssysteem. Jaarlijks wordt ons systeem (manier van werken) getoetst wordt door TÜV Service Check Nederland. TUV is een onafhankelijke en erkende instantie die volgens vastgestelde standaards het veiligheidsbeleid van buitensportondernemingen (VeBON) beoordeelt. Onderdelen van het veiligheidssysteem zijn onder andere een uitgebreide risicoanalyse van activiteiten, beheersmaatregelen voor risico’s, registraties en controles van gebruikte materialen. Hiernaast zijn al onze hoogte activiteiten gekeurd volgens strenge Europeese veiligheidsnormen.

Daarnaast volgen al onze instructeurs verplicht een jaarlijkse training en werken wij uitsluitend met de modernste zeker materialen. Omdat de veiligheid op zo’n hoog pijl staat, zijn al onze deelnemers aan de activiteiten automatisch en gratis verzekerd tegen ongevallen.

Lees hier meer over veiligheid en begeleiding tijdens onze activiteiten.

Recente beoordelingen

7 van 10
veel geleerd Ik vond dat ze het goed opgelost hadden i.p.v escape de robinson te doen
Locatie Overasselt (Rijk van Nijmegen)
monique toebast uit batenburg
28-09-2020
10 van 10
goede instructeur sloot goed aan op de groep
Locatie Oldebroek (Noord-Veluwe)
Peter van van Kruistum uit OLDEBROEK
01-09-2020
8 van 10
Sportief met de hele klas Met mijn 2e klas VO heerlijk buiten in actief geweest. Duidelijke informatie vooraf over de te kiezen onderdelen passend bij de leeftijd. Prima instructie en goede sfeer.
Locatie Overasselt (Rijk van Nijmegen)
Maria uit Nijmegen
08-07-2020
10 van 10
mooie ambiance, leuke activiteiten en heerlijke bbq Met ons team gebruik gemaakt van het klimbos en de GPS tocht. Alles was zeer professioneel geregeld. Onze medewerkers hebben genoten. Ik zou het zeker aanbevelen en het is voor herhaling vatbaar!
Locatie Overasselt (Rijk van Nijmegen)
Jeroen de Laat uit Wijchen
07-07-2020
10 van 10
Mooie locatie met erg aardige en behulpzame medewerkers!! Op het laatste moment activiteiten gepland voor mijn groep 8. Medewerkers dachten mee en waren behulpzaam. Mooie tijd gehad bij jullie!!
Locatie Oldebroek (Noord-Veluwe)
Gerda uit Oldebroek
06-07-2020
8 van 10
Zelfs voor een groep volwassenen leuk omgeving doen. Wij een vriendengroep van 8 personen hebben ons goed vermaakt. De jongste is 58 en de oudste 67. Het was goed te doen . De minder mobielen kunnen vanaf de commandruimte mee puzzelen en aanwijzingen geven . Mooi teamwork.
Locatie Oldebroek (Noord-Veluwe)
J.M. Van Dam uit Haarlem
10-02-2020
9 van 10
Heel ontspannen om met elkaar een boogje te schieten. Bezig zijn in een ontspannen sfeer. Fijne omgeving. Goeie instructie.
Locatie Overasselt (Rijk van Nijmegen)
Cora uit Vlaardingen
10-10-2019
8,0 van 10
Overasselt (Nijmegen)
Rob uit Nijmegen
03-06-2019
8,0 van 10
De jongens ( 9 jaar)hebben erg genoten! Wij hebben zelf meegedaan en vonden het ook echt super! Een echte aanrader!!!
Oldebroek (Veluwe)
Dyantha uit Zwolle
13-05-2019
10,0 van 10
We hebben een fantastische avond gehad met de Robisson games. De leerlingen hebben genoten en zich geen moment verveeld. Het was prachtig om te zien. Heel erg bedankt.
Oldebroek (Veluwe)
nienke uit OLDEBROEK
18-04-2019

Boog- en blaaspijpschieten

  • Richtingsgevoel

  • Technieken

  • Competitief

  • Voor iedereen

Vanaf € 14,00 p.p.

Prijzen boog- en blaaspijpschieten

Prijs t/m 10 deelnemers: € 140,00
Prijs per groep
Prijs vanaf 10 deelnemers: € 14,00
Prijs per persoon

 

Korting (vanaf 25 deelnemers):

2 activiteiten naar keuze: 7%
3 activiteiten naar keuze: 15%
4 activiteiten naar keuze: 20%
Reserveer activiteit