Middag en barbecue groepsuitje

Tijdens dit groepsuitje ben je lekker actief met familie, vrienden of collega’ s. Maak zelf een keuze uit ons ruime aanbod aan leuke en uitdagende activiteiten. De middag wordt afgesloten met een heerlijke barbecue.

Tijdens het groepsuitje worden jullie ontvangen door een gastheer/gastvrouw en die zal jullie het gehele verblijf van dienst zijn. In overleg zal de bar geopend zijn en is het mogelijk om op elk moment een drankje te bestellen. Wanneer er activiteiten geboekt zijn dan staan deze onder begeleiding van ervaren buitensportinstructeurs die de deelnemers van uitleg voorzien en begeleiden gedurende de hele activiteit.

Het groepsuitje bestaat uit:

 • Ontvangst met koffie, thee en cake
 • Keuzeactiviteit
 • Barbecue “Het Buitencentrum”

De mooiste locaties midden in de natuur

Het Buitencentrum beschikt over twee prachtige bosrijke locaties midden in de natuur waar een BUITENGEWOON gezellig groepsuitje georganiseerd kan worden.

Locatie Overasselt (Nijmegen)

Voor de groepsuitjes maken wij gebruik van de voormalige Boskapel op ons terrein in Overasselt. De gezellige boskapel met een oppervlakte van 120m², grote karakteristieke raampartijen, dansvloertje, bar, muziekinstallatie en diverse zitjes staan garant voor een leuk dagje uit. Op het ruime terras heb je een prachtig uitzicht op de omgeving.

Locatie Oldebroek (Zwolle)

Op onze locatie in Oldebroek organiseren wij de groepsuitjes vanuit het sfeervolle Sparrenhuis met een podium, ruime bar, gezellige zitjes en openslaande deuren naar het terras.

Er kan ook voor gekozen worden om gebruik te maken van de volledig uit hout opgetrokken Bos lodges met open kapconstructie, houten meubilair, open keuken (bar), houtkachel en overdekt terras.

De accommodaties in Oldebroek worden voornamelijk geboekt als verblijf met overnachting en zijn daarom beperkter beschikbaar voor groepsuitjes.

Informatie en prijzen

Duur: 4 uur
Aantal: minimaal 25 personen
Prijs: € 48,00 per persoon

Inclusief:

 • Ontvangst met koffie, thee en cake
 • 1 activiteit naar keuze
 • Barbecue “Het Buitencentrum”

Exclusief:

 • Consumpties (verplicht af te nemen van Het Buitencentrum).

Uitbreiding groepsuitje

Het is mogelijk om de invulling en het programma van het groepsuitje aan te passen aan jullie wensen.

Bekijk hier de prijzen (2023)van al onze groepsuitje en mogelijke uitbreidingen.

Actief programma

Bij het middag en barbecue groepsuitje maken jullie een keuze uit 1 van onze activiteiten.

Er kunnen maximaal 25 tot 30 personen aan 1 activiteit tegelijk deelnemen. Mocht de groep groter zijn dan kunnen er meer activiteiten uitgekozen worden die naast elkaar draaien waarbij alle deelnemers aan 1 activiteit zullen deelnemen. Daarnaast werken wij ook met combinatie activiteiten waarbij een subgroep onderverdeeld wordt over 2 activiteiten en ze halverwege door wisselen. Zo blijft iedereen actief bezig.

Op onze Buitencentrum locaties kan je actief deelnemen aan leuke en uitdagende buitensport activiteiten op eigen terrein. Al deze activiteiten staan onder begeleiding van onze eigen instructeurs.

Bekijk hier de activiteiten waar uit gekozen kan worden.

Eten en drinken

Barbecue

Bij dit groepsuitje serveren wij een heerlijke barbecue “Het Buitencentrum” bestaande uit:

 • 4 vleessoorten
 • Rundvlees- en kartoffelsalade
 • Rauwkostsalade
 • Stokbrood en kruidenboter
 • Div. sauzen

Wij steken de barbecue voor jullie aan en zetten het buffet klaar waarna jullie zelf het vlees kunnen gaan bakken.

Allergieën of speciale dieetwensen? Natuurlijk houden we hier rekening mee!

Drinken

Bij ontvangst staat koffie, thee en cake klaar op het buffet.
Daarnaast schenken wij bier, wijn en frisdranken welke aan de bar besteld kunnen worden.

Consumpties zitten niet bij de prijs inbegrepen en hiervoor bieden wij de volgende mogelijkheden:

 • Losse consumpties: vooraf af te spreken of op basis van nacalculatie.
 • Drank afkoop 2,5 uur
 • Drank afkoop 4,5 uur

Recente beoordelingen

10 van 10
Bruiloft op een droomlocatie waar alles mogelijk is Midden juli zijn wij getrouwd bij Het Buitencentrum in Overasselt. Hier is heel veel mogelijk en er wordt goed met je meegedacht voorafgaand aan de grote dag. Het Buitencentrum kan zaken voor je uit handen nemen of je regelt zelf externe leveranciers. Wij hadden een mix hiervan, wat we heel erg leuk vonden! Zo konden we echt onze eigen draai aan onze bruiloft geven. We zijn getrouwd tussen de houten hutjes en bomen, proostten met alle gasten bij een tafel vol met taarten, er werden spellen gespeeld totdat we aan lange tafels onder een stretchtent konden plaatsnemen, er is hard gefeest in de boskapel en daarna konden alle gasten hun bed induiken om vervolgens de volgende dag als afsluiter samen te ontbijten. Het had voor ons niet mooier gekund en de locatie en het vriendelijke personeel heeft hier een grote rol in gespeeld.
Locatie Overasselt (Rijk van Nijmegen)
Nikki uit Bemmel
04-01-2023
9 van 10
Een nuttig en gezellig kantooruitje in een prachtige omgeving. Met alle collega's een nuttige en gezellige middag gehad in de bossen van Overasselt. Een inspirerende omgeving om onze missie-visie te bespreken en daarna ontspannen wat buitenactiviteiten gedaan. Het weer zat niet heel erg mee, maar dat mag de pret niet drukken en gelukkig konden we ook wat activiteiten binnen doen.
Locatie Overasselt (Rijk van Nijmegen)
Wildenberg uit Nijmegen
20-10-2022
10 van 10
Super goede ontvangst en verblijf! Wij (Hogeschool van Arnhem& Nijmegen) van de opleiding Toegepaste Psychologie komen nu 4 jaar met heel veel plezier bij het Buitencentrum voor onze introductieweek. Samenwerking met hen is een groot plezier. Er wordt geluisterd naar je wensen en gekeken hoe dat gerealiseerd kan worden. Niets anders dan lof!
Locatie Overasselt (Rijk van Nijmegen)
Shani uit Nijmegen
31-08-2022
10 van 10
Leuke locatie met veel mogelijkheden. Eén groot feest. Vanaf het voortraject tot de dag zelf was iedereen uiterst vriendelijk en behulpzaam en uiterst flexibel. We hebben als team genoten, alleen maar complimenten gehoord. Alles was helemaal goed geregeld, het personeel was top!
Locatie Overasselt (Rijk van Nijmegen)
Geke uit Nijmegen
07-07-2022
9 van 10
Erg leuke activiteiten en goede en deskundige begeleiding. De kennismakingsactiviteiten werden door onze studenten en docenten zeer gewaardeerd. De sfeer was erg goed en het competitieve element bij sommige spellen zorgde voor extra 'jeu'.
Locatie Overasselt (Rijk van Nijmegen)
Piet uit Drabbe
14-09-2021
10 van 10
klimbos is super leuke activiteit wij hebben met een meiden hockeyteam (leeftijd 11 jaar) het klimbos gedaan. Een leuk teamuitje
Locatie Overasselt (Rijk van Nijmegen)
Veronique uit Nijmegen
09-09-2021
9 van 10
Super gezellig Met de groep van 12 hebben we ons kostelijk vermaakt. We hadden een goede en leuke instructeur gehad, klikte goed. Er zijn heel veel verschillende leuke activiteiten te doen op een mooi terrein.
Locatie Overasselt (Rijk van Nijmegen)
Bieuwkje uit Deventer
25-08-2021
9 van 10
Toplocatie en begeleiding voor een geslaagde introductie. De locatie in de bossen is perfect. Veel ruimte, veel activiteiten, professionele begeleiding van de activiteiten, prima catering. Vriendelijk personeel dat met je meedenkt om het verblijf tot een succes te maken.
Locatie Overasselt (Rijk van Nijmegen)
Piet Drabbe uit Wijchen
02-09-2020
10 van 10
mooie ambiance, leuke activiteiten en heerlijke bbq Met ons team gebruik gemaakt van het klimbos en de GPS tocht. Alles was zeer professioneel geregeld. Onze medewerkers hebben genoten. Ik zou het zeker aanbevelen en het is voor herhaling vatbaar!
Locatie Overasselt (Rijk van Nijmegen)
Jeroen de Laat uit Wijchen
07-07-2020
10 van 10
We hebben een geweldige dag gehad! Met het personeel een dagje weg. Vuur maken en boog- en blaaspijp schieten met aansluitend een stamppottenbuffet. De begeleiders waren top, de service top en het eten top!
Locatie Overasselt (Rijk van Nijmegen)
Jack uit Uden
09-03-2020

Middag en barbecue

 • Koffie, thee en cake

 • Keuzeactiviteit

 • Barbecue “Buitencentrum”

Vanaf € 48,00 p.p.

Prijs middag en barbecue groepsuitje

Prijs per persoon:

Administratiekosten:

€ 48,00

€ 23,95

 

Inclusief:

–  Ontvangst met koffie, thee en cake
–  1 activiteit naar keuze
–  Barbecue “Het Buitencentrum”

Exclusief:

–  Consumpties

Prijzen gelden voor 2023