Het Buitencentrum Actief bedrijfsuitje
Aantal Personen
Prijs
Datum aankomst
Locatie


Interesse


Actief bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje organiseren?

Wilt u met het hele personeel een leuk dagje uit plannen? Dat kan bij Het Buitencentrum Overasselt en Oldebroek! Bij Het Buitencentrum kunt u terecht voor een origineel bedrijfsuitje op maat, waarbij wij inspelen op uw wensen en ideeën. Tijdens de activiteit kunnen er verschillende teambuilding spellen en opdrachten worden uitgevoerd, die gegarandeerd voor samenspel en plezier zullen zorgen, ook buiten Het Buitencentrum om! Met ons ruime aanbod aan activiteiten wordt uw actieve bedrijfsuitje altijd een succes!

Actief bedrijfsuitje: goed voor het bedrijfsklimaat

Bedrijfsuitjes zijn niet alleen heel erg leuk, maar zijn ook een goede manier om het bedrijfsklimaat te verbeteren en in stand te houden. Door actief en informeel met elkaar om te gaan leert men elkaar beter kennen. Zo kun je bijvoorbeeld ontdekken wat elkaars sterke en zwakke punten zijn en hoe je daar het beste mee om kunt gaan. Maar het geeft ook de mogelijkheid elkaar in een compleet ander daglicht te leren kennen, waar mooie vriendschappen uit voort kunnen komen. Een collega die op de werkvloer altijd formeel is, kan tijdens een bedrijfsuitje laten zien dat hij daarbuiten juist hartstikke gezellig is, en een ietwat onzekere werknemer ontpopt zich zelfs tot uitstekende leider tijdens de teambuilding spellen. Al deze inzichten kunnen later wederom goed ingezet worden op de werkvloer.

Bedrijfsuitjes op maat

Bij het Buitencentrum organiseren wij leuke bedrijfsuitje op maat. Dat betekent dat er ontzettend veel mogelijkheden zijn en het programma en de activiteiten niet vast staan. Wij passen de invulling van het personeelsuitje graag aan naar uw ideeën en wensen.

Bent u geïnteresseerd in het organiseren van een bedrijfsuitje in de omgeving van Arnhem en Nijmegen of in de omgeving van Zwolle, neem dan eens contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en bespreken met u hoe we het beste uit uw bedrijfsuitje kunnen halen! Of vraag direct een offerte aan voor uw bedrijfsuitje.