Het Buitencentrum Personeelsuitje
Aantal Personen
Prijs
Datum aankomst
Locatie


Interesse


Personeelsuitje

Personeelsuitje organiseren?

Dan bent u bij Het Buitencentrum aan het juiste adres. Wij bieden vele activiteiten aan die ideaal zijn voor een actief personeelsuitje! Op onze locaties in Oldebroek (nabij Zwolle) en Overasselt (nabij Nijmegen) organiseren wij het complete personeelsuitje voor uw bedrijf.

Actief personeelsuitje: goed voor het bedrijfsklimaat

Personeelsuitjes zijn niet alleen leuk, maar zijn ook een goede manier om het bedrijfsklimaat te verbeteren en in stand te houden. Door actief en op een informele manier met elkaar om te gaan leert men elkaar beter kennen. Je ontdekt bijvoorbeeld wat elkaars sterke en zwakke punten zijn en hoe je daar het beste mee om kunt gaan. Ook leer je elkaar hierdoor in een heel ander daglicht kennen, waar mooie vriendschappen uit voort kunnen komen. Een collega die op de werkvloer altijd formeel is, kan tijdens een personeelsuitje laten zien dat hij daarbuiten juist hartstikke gezellig is. Al deze inzichten kunnen later wederom goed ingezet worden op de werkvloer.

Personeelsuitje op maat

Het Buitencentrum organiseert personeelsuitjes op maat, er is voor ieder wat wils. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden, het programma en de activiteiten staan niet vast. Wij passen de invulling van het personeelsuitje graag aan naar uw wensen en ideeën.

Meer informatie over personeelsuitje organiseren?

Bent u geïnteresseerd in het organiseren van uw personeelsuitje bij Het Buitencentrum in Overasselt (nabij Nijmegen) of Oldebroek (nabij Zwolle)? Wij informeren u graag over alle mogelijkheden voor uw personeelsuitje. Neem direct contact met ons op of vraag eerst een offerte aan!