Blokhutten

Blokhutten groepsverblijf

Ons huttenkamp in Overasselt is perfect als u zoekt naar een groepsaccommodatie, groepsverblijf of unieke logies accommodatie in Gelderland. Dit back-to-basic kamp biedt voor een groepsverblijf de spannendste optie voor de gunstigste prijs.

Outdoor groepsverblijf blokhutten

U brengt de nacht(en) door in een blokhut midden in natuurreservaat De Hatertse & Overasseltse Vennen. Omringd door een diversiteit aan flora en fauna geniet u van het buiten zijn terwijl er overdag voldoende ruimte en privacy voor begeleide inspanning en beweging in dit groepsverblijf is. Dit groepsverblijf is perfect voor groepen waar de outdoor beleving centraal staat. De 4-persoons slaaphuisjes staan op palen van 1 meter hoog. De huisjes hebben een kleine veranda en zijn voorzien van 4 slaapplaatsen (matras lengte 2 meter). Elk huisje beschikt over 4 stopcontacten en verlichting binnen en buiten.

Huttenkamp teambuilding

Door de cirkelvormige huttenkamp-opstelling en de basisopties die het biedt is een groepsverblijf hier een optimale gelegenheid om een team dichter bij elkaar te brengen. Naast het jeugdsentiment waarmee volwassenen een huttenkamp aangrijpen om weer even kind te zijn, wakkert het ook de outdoor-/survivalmentaliteit aan. Het kampvuur, de outdoor eetgelegenheid, de primitieve inrichting van het huttenkamp, dit is dan ook een zeer geschikte teambuilding locatie.

Paalhuisje Huttenkamp groepsaccommodatie (2) recreatieruimte binnen huttenkamp (1)

Basisgemak blokhutten groepsaccommodatie

Het huttenkamp is in eerste instantie voorzien van alleen de broodnodige basisgemakken maar ook hier bedienen wij u graag vanuit onze professionele horecakeuken. Indien gewenst verzorgen onze koks zelfs de maaltijden. De opties die wij bieden variëren van een eenvoudig ontbijt tot bijvoorbeeld een luxe barbecue. Bekijk de mogelijkheden in onze prijslijst.

Lees hier meer over het blokhutten groepsverblijf

Voorzieningen blokhutten:

  • 8 houten slaaphuisjes op palen (1 meter hoog)
  • 4 slaapplaatsen per huisje
  • 1 blokhut met 12 slaapplaatsen
  • keuken blokhut met koelkast en keukeninventaris
  • kookafdak met kooktoestellen
  • recreatie groepsverblijf van 5m x 10m met openslaande deuren en houtkachel
  • 4 douches en 4 toiletten (privé sanitair)
  • kampvuurplaats

Lees hier meer over het blokhutten groepsverblijf

Even rondkijken bij de blokhutten in 360°

Maak zelf een virtuele tour bij de blokhutten en over het terrein en krijg alvast een goede indruk.

Mogelijkheden bij boeken van ons huttenkamp

Het huttenkamp is uw ideale keus voor een back-to-basic groepsaccommodatie in Gelderland, bijvoorbeeld voor een teambuilding gelegenheid. Of in het kader van een verenigingsuitstapje, schoolkamp, werkweek, een actief studentengroepsverblijf of andere groepsgelegenheid.

Het huttenkamp kan door groepen tot 44 personen worden gehuurd. Omdat de slaaphuisjes niet zijn verwarmd, is het verstandig om in de winterperiode een goede slaapzak, dekbed of extra dekens mee te nemen. Bekijk de beschikbaarheid hier en boek je huttenkamp vandaag nog. Neem contact met ons op of vraag meer informatie aan.

Bekijk hier het blokhutten fotoalbum