Het Buitencentrum Survival kinderfeestje Nijmegen
Aantal Personen
Leeftijd
Prijs
Locatie


Periode


Survival kinderfeestje Nijmegen

Survival kinderfeestje Nijmegen

Ben je op zoek naar een survival kinderfeestje Nijmegen? In de natuur van de Overasseltse en Hatertse vennen net onder Nijmegen hebben wij de beste survival kinderfeestjes voor de omgeving van Nijmegen. Er wordt gebruik gemaakt van het klimbos met permanente zekersysteem, vuur maken, boogschieten, outdoor lasergamen en nog veel meer…

Elk survival kinderfeestje bij het Buitencentrum is buiten, stoer, uitdagend, afwisselend en er wordt nog lang over gesproken.

Mogelijkheden survival kinderfeestje Nijmegen

Wij hebben verschillende survival kinderfeestjes samengesteld. Zo is er het Survival actie Kinderfeest met het beklimmen van de klimbomen, boogschieten en outdoor lasergame. Ook hebben wij het Klim Expeditie feestje, waar je het klimbos in gaat en gaat lasergamen in het bos. Ben je wat meer op zoek naar activiteiten op de grond en vind je het leuk om vuur te leren maken? Dan is het Bushcraft feestje met Bamboe building, vuur maken en nature cooking waarschijnlijk wel wat voor jou. Ga je liever op ontdekkingstocht in onze Escape Room, om vervolgens uit te komen in een wirwar van gangenstelsels en daarna nog gaat lasergamen? Kies dan voor het Escape Room kinderfeest.

Winter survival kinderfeestje Nijmegen

Ook deze winter kun je een survival kinderfeestje organiseren, want wij hebben twee kinderfeestjes speciaal ontwikkeld voor de winter. Voor de echte schutters en vuurmakers hebben we het Winter-Survival Kinderfeestje samengesteld.

Bekijk hieronder snel ons aanbod survival kinderfeestjes!

Tot ziens in Oldebroek of tot ziens in Overasselt!

survival kinderfeestje nijmegen survival kinderfeestje nijmegen survival kinderfeestje nijmegen